![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi all, I am nepavyko gauti USB 2 darbo. Turiu XP Home su SP2 i atnaujinta mano vairuotojams ir visiems, bet nieko siūlės dirbti. Jei galite padėti spręsti šią problemą, kad būtų labai gerai. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas yra u bando įjungti į Biuro standartai JAV? mabye ji turi tvarkykles įdiegti pirmoji prieš jį autoreconize sugalvoti
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galbūt reikia įjungti USB 2.0 BIOS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ieškokite Device Manager / USB valdiklius ir pamatyti, ar ten yra įrašas pavadinimu USB2 Host Controller arba Enhanced USB Host Controller.
| |||
| |||
| - Nesvarbu, ką aš jungiami į USB prievadą, aš vis dar negali gauti USB2. - Aš jau į BIOS ir USB įjungtas. - Buvo į Device Manager ir ten yra USB2 Enhanced Host Controler. |
|
| |||
| |||
| are u Shure jos nėra USB 2, bet ir manau jo 1? |
|
| |||
| |||
| Na, kai aš prijungti savo USB flash drive jis sako: "Tai USB prietaisas gali ruošinių greičiau, jei prijunkite jį prie Hi-Speed USB2 prievadą. Dėl esamų uostų sąrašą, spustelėkite čia. Aš išbandžiau visus savo USB ir jis vis dar sako tas pats. |
|
| |||
| |||
| Tai gali atsitikti dažnai, ir tikrai nėra neįprastas. Man tai kartais, kai, naudojant priekinės USB, kuris yra maitinama iš MOBO antraštės. Manau, kai tai atsitiks, aš paprastai galima prijungti įrenginį prie galinio uostai (Straight off MOBO) ir prietaisas gerai. Tai visi Flakey USB sąsają dalis |
|
| |||
| |||
| Aš visada naudoti galinio uostuose, nes priekyje tie niekada dirbo gerai .. Jo visi tik fuc * ed up! Laikas atnaujinti šią shit gabalas. |
|
| |||
| |||
| Ar galiu UR seno kompiuterio? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano monitorius yra darbo ir mano bokšto yra darbo, bet ne kartu | nickny | General Hardware Chat | 7 | 22 liepa 2009 14:26 |
| IE neveikia | Tinkerbell | Naršyklėms & FTP Klientai | 7 | 21 rugsėjis 2008 21:41 |
| Naujos įlaidai neveikia | sebo1989 | General Hardware Chat | 11 | 1 vasaris 2008 21:48 |
| VPN neveikia | mc_blue | Virus, Spyware & Security | 5 | Balandis 30, 2007 09:41 |
| Mano CD-ROM neveikia, help please? | studija. | Drives & Removable Media | 6 | Kovas 21, 2007 03:25 |
| Temos įrankiai | |
| |