![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, i am nevar iegūt USB 2 strādā. Man ir XP Home ar SP2 instal i updated my vadītāju un visu, bet nekas vīles strādāt. Ja jūs varat palīdzēt ar šo problēmu, būtu lieliski. Pateicība. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas ir u mēģina plug vērā usbs? mabye tai ir draiveri uzstādīts pirmais, pirms tā var autoreconize izstrādāt
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums var būt nepieciešams, lai ļautu USB 2.0 BIOS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skatīt Device Manager / USB Controllers un redzētu, vai tur ir ieraksts ar nosaukumu USB2 Host Controller vai USB Enhanced Host Controller.
| |||
| |||
| - Tas nav jautājums, ko es plug USB portā, es esmu vēl nevar iegūt USB2. - Man ir bijusi spēkā BIOS un USB ir iespējots. - Bijis spēkā Device Manager, un ir USB2 Enhanced Host contrôler. |
|
| |||
| |||
| are u Shure tās nav USB 2, bet u domāju tās 1? |
|
| |||
| |||
| Nu, kad es spraudni manā USB flash drive to saka: "Šī USB ierīce var sagatavju ātrāk, ja veidojat savienojumu to Hi-Speed USB2 Port. Lai sarakstu pieejamo ostu klikšķiniet šeit." Esmu mēģinājis visas manas USB porti un tas joprojām saka, tas pats. |
|
| |||
| |||
| Tas bieži vien var notikt un, protams, nav nekas neparasts. Man tas reizēm, izmantojot priekšējo USB ports, kas tiek baroti no MOBO galvenes. Es uzskatu, kad tas notiks, es parasti var plug ierīci aizmugurē ostām (tieši no MOBO), un ierīce naudas sodu. Tas viss ir daļa no flakey USB interfeiss |
|
| |||
| |||
| Es vienmēr izmantot aizmugures ostām, jo pie priekšējā tiem nekad nav strādājuši pietiekami .. Tās visas tikai fuc * ed up! Laiks atjaunināt šo gabalu sūdi. |
|
| |||
| |||
| Man ur veco datoru? |
![]() |
|
| Bookmarks |