![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć wszystkim, ja jestem w stanie uzyskać USB 2 działa. Mam XP Home z dodatkiem SP2 i aktualizacja moje sterowniki i wszystko, ale nic szwów do pracy. Jeśli jesteś w stanie pomóc w rozwiązaniu tego problemu, które byłyby ogromne. Dzięki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jakie są u próbuje podłączyć do usbs? mabye należy najpierw zainstalować sterowniki przed jego autoreconize do opracowania
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Być może trzeba włączyć USB 2.0 w systemie BIOS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szukaj w Menedżerze urządzeń / kontrolery USB i sprawdź, czy znajduje się wpis zatytułowany USB2 Host Controller lub USB Enhanced Host Controller.
| |||
| |||
| - To nie ma znaczenia co i podłączyć do portu USB, ja jestem jeszcze w stanie uzyskać USB2. - Byłem w BIOSie i USB jest aktywne. - Było w Menedżerze urządzeń i istnieje USB2 Enhanced Host Kontroler. |
|
| |||
| |||
| są u shure jej nie USB 2, ale u jego zdaniem 1? |
|
| |||
| |||
| Więc kiedy podłączam w mojej pamięci flash USB to mówi, "to urządzenie USB może preform szybciej jeśli podłączyć go do Hi-Speed portu USB2. Aby uzyskać listę dostępnych portów kliknij tutaj." Mam wypróbowany wszystko moje porty USB i nadal mówi to samo. |
|
| |||
| |||
| To często może się zdarzyć, i na pewno nie jest niczym niezwykłym. I get this czasami przy korzystaniu z przodu portów USB, które są zasilane z Mobo nagłówku. Uważam, gdy do tego dojdzie, zwykle mogę podłączyć urządzenie do tyłu porty (prosto od Mobo) i urządzenie jest w porządku. To wszystko w ramach Flakey interfejs USB |
|
| |||
| |||
| I zawsze używać tylnych portów, ponieważ te z przodu nigdy nie pracował poprawnie .. Jej wszyscy fuc * ed up! Czas uaktualnić ten kawałek gówna. |
|
| |||
| |||
| Czy mogę mieć ur starego komputera? |
![]() |
|
| Zakładki |