![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, sunt în imposibilitatea de a obţine USB 2 de muncă. Am XP Home cu SP2 instalat i actualizat mea şi a tuturor conducătorilor auto, dar că nimic nu pare să funcţioneze. Dacă puteţi ajuta în această problemă ar fi grozav. Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care sunt şi care încearcă să plug în usbs? mabye are nevoie de drivere instalate înainte de a putea autoreconize de a concepe
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S-ar putea avea nevoie să activeze în BIOS-ul USB 2.0.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uita-te in Device Manager / controlere USB şi să vedeţi dacă nu există o intrare cu titlul USB2 Host Controller sau USB Enhanced Host Controller.
| |||
| |||
| - Nu contează ce i plug la portul USB, eu sunt încă în imposibilitatea de a obţine USB2. - N-am fost în BIOS-ul USB şi este activată. - Am fost în Manager dispozitive şi există USB2 Enhanced Host Controler. |
|
| |||
| |||
| sunt u shure sale USB 2-a, dar nu cred sa u 1? |
|
| |||
| |||
| Ei bine, atunci când i plug la mine în unitate flash USB se spune, "Acest dispozitiv USB poate preform mai rapid dacă vă conectaţi la un Hi-Speed USB2 Port. Pentru o lista cu toate porturile disponibile click aici." Am încercat toate meu porturi USB şi încă mai spune acelaşi lucru. |
|
| |||
| |||
| Asta se poate întâmpla adesea şi cu siguranţă nu este neobişnuită. I a lua acest uneori, atunci când se utilizează în faţa porturi USB, care sunt hrănite de la un mobo antet. Am găsit, ori de câte ori se întâmplă acest lucru, nu pot de obicei, conectaţi dispozitivul la spate porturi (direct de pe mobo) şi aparatul este bine. S-a parte a flakey interfaţă USB |
|
| |||
| |||
| Intotdeauna mi-am folosi porturile din spate, pentru că cei de la fata nu au mai lucrat corect .. Are doar fuc * ed up! Timp de a actualiza acest rahat. |
|
| |||
| |||
| Pot avea ur computerul vechi? |