![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, som schopný sa dostať USB 2 pracovné. Mám XP Home SP2 nainštalované aj aktualizované ovládače a moje všetko, ale nič švy pracovať. Ak ste schopní pomôcť s týmto problémom, že by bolo skvelé. Vďaka. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aké sú u snaží zástrčku do usbs? maby potrebuje ovládače nainštalované prvé predtým, než môže autoreconize na navrhnutie
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno budete musieť zapnúť USB 2.0 v BIOSu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozrite sa do Správca zariadení / USB Controller a zistiť, či existuje záznam s názvom USB2 Host Controller a USB Host Controller Rozšírená.
| |||
| |||
| - Nezáleží na tom, čo som sa zapojiť do USB portu, som stále nemohol dostať USB2. - Bol som v BIOS a USB je povolené. - Ste v Device Manager a tam je USB2 Rozšírená Host Controler. |
|
| |||
| |||
| sa u svojho SHURE nie je USB 2 ale myslíte, že u jeho 1? |
|
| |||
| |||
| No, keď som v mojom plug USB flash disku sa hovorí: "Toto zariadenie USB môže predliskov rýchlejší, ak ste pripojení k Hi-Speed Port USB2. Pre zoznam dostupných portov kliknite sem." Mám vyskúšali všetky moje USB porty, a stále sa hovorí to isté. |
|
| |||
| |||
| To môže často nastať a rozhodne nie je nič neobvyklé. Já si to niekedy, pri použití predné USB porty, ktoré sú napájané z Mobo hlavičke. Nájsť kedykoľvek sa to stane, nemůžu se obvykle plug zariadenia do zadnej porty (priamo z Mobo) a prístroj je v poriadku. Je to všetko v rámci flakey USB rozhranie |
|
| |||
| |||
| Vždycky jsem si použite zadné porty, pretože tie na prednej nikdy pracoval správne .. Jej len fuc * ed hore! Čas na upgrade tejto sráči. |
|
| |||
| |||
| Môžem mať ur starý počítač? |