![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, Ја сам неспособан то гет УСБ 2 раде. Имам КСП Хоме са СП2 инсталиран и ажурира моја возаче и све то, али ништа шавова на посао. Ако сте у могућности да помогну са овом проблему који би се одлично. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта су у покушавате утикач у усбс? мабые потребно драјвера инсталираних први пре него што се може изумити ауторецонизе
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можда треба омогућити УСБ 2.0 у БИОС-.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Погледај у Девице Манагер / УСБ контролере и видети ако има 'ставку под називом "Хост Цонтроллер УСБ2 или УСБ Енханцед Хост Цонтроллер.
| |||
| |||
| - Није битно што сам укључити у УСБ порт, ја сам још увек у могућности да бисте добили УСБ2. - Ја сам био у БИОС и УСБ је омогућена. - Био у Девице Манагер и тамо је УСБ2 Енханцед Хост контролор. |
|
| |||
| |||
| су у својим схуре УСБ 2, а не размишљати у својим 1? |
|
| |||
| |||
| Па кад сам плоу унутра мој УСБ-бљесак возити она каже, "Ова УСБ уређаја могу предоблик брже ако спојите га на Хи-Спеед УСБ2 Порт. За листу доступних портова кликните овде." Покушао сам све моје УСБ портова и још увек користе исту ствар. |
|
| |||
| |||
| То често може десити и засигурно није необична. ЈА добити данашји понекад, када користите предње УСБ портове, који су храњен од мобо хеадер. Мислим да сваки пут кад се то деси, обично не могу прикључити уређај страга лукама (равно од мобо) и уређај је у реду. То је све део је флакеы УСБ интерфејс |
|
| |||
| |||
| Увек користите стражњи лукама јер су оне на предњем никада нису радили исправно .. Њена све само фуц * ед уп! Време је за надоградњу овај комад срање. |
|
| |||
| |||
| Могу ли имати ур старо рачунар? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој монитор ради и моје куле ради, али не заједно | ницкны | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 22. јула 2009 14:26 |
| ИЕ не ради | тинкербелл | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 7 | 21. сеп 2008 21:41 |
| Нови катарка не ради | себо1989 | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 1 фебруар 2008 21:48 |
| ВПН Нот Уоркинг | мц_блуе | Вирус, Спыуаре и безбедност | 5 | 30 април 2007 09:41 |
| Мој ЦД није рад, помоћ молим? | студио. | Дривес & Измјењиви медији | 6 | 21 март 2007 03:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |