![]() |
|
| |||
| |||
| Merhabalar, i USB 2 elde edemiyoruz duyuyorum. Ben SP2 yüklü benim sürücüleri ve bu sadece dikişleri çalışma güncellenen ile XP Home var. Bu sorunla ilgili yardım için çok iyi olurdu edebiliyoruz. Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| olan U ve usbs bir fiş için çalışıyor? önce bu vasiyetle autoreconize hemen sürücüler ilk yüklü ihtiyaçlarını mabye
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen BIOS'unda USB 2.0 etkinleştirmeniz gerekebilir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cihaz herhangi bir giriş USB2 Host Controller veya USB Gelişmiş Ana Bilgisayar Denetleyicisi başlıklı's Manager / USB Denetleyicileri ve gör bak.
| |||
| |||
| - Bu i USB girişine ne fiş önemli değil, ben hala USB2 alınamadı duyuyorum. - Ben BIOS, ve edilmiştir USB etkindir. - Aygıt Yöneticisi olarak ve Been var USB2 Gelişmiş Ana Controler. |
|
| |||
| |||
| U kendi USB değil 2 shure ama U ve 1 düşünün? |
|
| |||
| |||
| Peki ben diyor benim USB flash sürücüye, "Bir Merhaba bağlayın Bu USB aygıtı hızlı Preform yapabilirsiniz USB2 Port Hızı fişi. Kullanılabilir bağlantı noktaları tıklayın bir listesini burada için." Bütün USB portları denedim ve hala aynı şeyi söylüyor. |
|
| |||
| |||
| Bu sık ve kesinlikle anormal değildir olabilir. Bu bazen, ne zaman bir mobo başlık kimden beslenen olan ön USB portları kullanarak alın. Ben ne zaman bu, genelde arka portlardan mobo (düz) ve cihaz iyi kapalı olarak cihazın fişini edebilirsiniz olur bulabilirsiniz. Bu Flakey USB arabirimi her parçası |
|
| |||
| |||
| Hep arka bağlantı noktaları, çünkü önde olanlar düzgün .. çalıştı hiç kullanmak Onun bütün sadece fuc * kadar Ed! Saat kahretsin bu parça yükseltmek için. |
|
| |||
| |||
| I UR eski bilgisayar olabilir? |
![]() |
|
| Bookmarks |