![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, я не можу отримати робочу USB 2. У мене XP Home з SP2 встановлений я оновив My Drivers і все таке, але нічого шви на роботу. Якщо ви можете допомогти з цією проблемою, було б здорово. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Які у намагається підключитися до USBs? mabye Вона потребує драйвери, перш ніж воно може autoreconize розробки
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам може знадобитися, щоб USB 2.0 в BIOS.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Подивіться за допомогою диспетчера пристроїв / USB контролер і перевірити, чи є запис під назвою USB2 або хост-контролера USB Enhanced Host Controller.
| |||
| |||
| - Це неважливо, що я підключити до порту USB, я до сих пір не можуть отримати USB2. - Я був в BIOS і включити USB. - Побував в диспетчері пристроїв і є USB2 Enhanced Host контролер. |
|
| |||
| |||
| Are U Shure його не USB 2, але думаю, у своїх 1? |
|
| |||
| |||
| Ну при підключенні до комп'ютера USB Flash Drive він каже: "Цей пристрій USB можна преформ швидше, якщо ви підключіть його до Привіт-Speed USB2 порт. Для отримання списку доступних портів клацніть тут". Я пробував всі мої USB порту і до сих пір говорить те ж саме. |
|
| |||
| |||
| , Які часто можуть відбуватися і, безумовно, не є незвичайним. Я отримую це іноді, при використанні переднього порту USB, що живляться від плат заголовку. Я вважаю, коли це станеться, я, як правило, підключіть пристрій до задніх портів (просто з системних плат), а пристрій штрафу. Це все частина flakey інтерфейсом USB |
|
| |||
| |||
| Я завжди використовую задніх портів через них на фронті ніколи не працював правильної .. Його все просто Fuc * Ed Up! Час оновити цей шматок лайна. |
|
| |||
| |||
| Чи можу я мати ур старий комп'ютер? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мій монітор працює і моя башта працює, але не разом | nickny | Генеральний обладнання чат | 7 | 22 липня 2009 14:26 |
| IE не працює | Tinkerbell | Веб-браузери & FTP-клієнти | 7 | 21 вересня 2008 21:41 |
| Нова установка не працює | sebo1989 | Генеральний обладнання чат | 11 | 1 лютого 2008 21:48 |
| VPN не працює | mc_blue | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 30 квітня 2007 09:41 |
| Мій CD-ROM не працює, допоможіть будь ласка? | Studio. | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 21 березня 2007 03:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |