menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

USB Bandwidth překročena

Reply

Thread Nástroje
Old 25 června 2008, 06:39
Člen Skupina

Hi nové prob tento týden, snažím se nastavit 2 kamery pro securaty kolem mého domu, a když zapojíte jak já dostanu att dluh msg. Zkoušel jsem všechny USB v mém pc, ale stejná chyba. Když se i připojit oba do mého 2. comp to zvedne je a funguje dobře Thro eyeline securaty, můžete se zeptat proč dont i odejít z 2. pc, ale nahoru a nemocní potřebují 100ft USB kabelu, který ještě běhá po zvyklý jít dolů s gr8 mine!
Kdekoli any help would be great.
Old 25. června 2008, 06:41
Administrátor Skupina

Zní to jako moc problém, umplug jiné USB zařízení, nebo zkuste jim napájený rozbočovač.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 června 2008, 06:53
Člen Skupina

Cheers Dave na odpověď, pořád stejná i když všechno odpojit a nechat jen kamery, takže se toto comp (hlavní) má Ezcool 650w 38Amp psu, a 2. kus má zásoby 380w 25Amp LiteOn psu, který oba pracují, pro mě je podivné .

Úpravy, já dotírat chod má bluetooth jako používá pro mou Logitech klávesnice a myš.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.