![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια νέα προβλήματα της εβδομάδας, είμαι προσπαθεί να δημιουργήσει 2 webcams για securaty γύρω από το σπίτι μου, και όταν συνδέσετε δύο στο να πάρω το σφάλμα att msg. Έχω δοκιμάσει όλα τα usb στον υπολογιστή μου, αλλά ίδιο λάθος. Όταν συνδέετε αυτά τα δύο μου σε 2η comp που ξεχωρίζει τους και έργων προστίμου thro eyeline securaty, μπορεί να αναρωτηθεί γιατί dont θ αφήσει στη συνέχεια σε 2η τεμ αλλά επάνω και της κακής ανάγκη 100ft του καλωδίου USB τρέχει γύρω άλλο που συνηθίζει να πέσει με GR8 το χάσει! Anyways οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν μια δύναμη ζήτημα, umplug κάποιες άλλες συσκευές USB ή δοκιμάστε να κινούνται σε ένα κομβικό σημείο.
| |||
| |||
| cheers Dave για την απάντησή τους, ακόμη και αν ίδια i αποσυνδέστε τα πάντα και να φύγουμε με το δοντιών, αυτό comp (κύρια) έχει αποκτήσει Ezcool 650w 38Amp PSU και 2ο pc έχει ένα απόθεμα 380w 25Amp liteon PSU που και οι δύο στο έργο, για μένα είναι περίεργο . Επεξεργασία, θ επίκλισης αφαίρεση bluetooth μου όπως μου που χρησιμοποιούνται για τη Logitech πληκτρολόγιο και το ποντίκι. |