![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi új problémák a héten, én próbálok létrehozni 2 webcams a securaty körül a házamat, és mikor bedugásával mind i att kap a hiba üzenet. Nekem van próbált minden usb in my pc, de ugyanazt a hibát. Amikor dugó mindkét be a 2. kötelező azt választja őket és dolgozik finom átnő eyeline securaty, akkor lehet kérni, hogy miért ne itt hagyom majd a 2. emeleten, de a PC és a rossz szükség 100ft az USB kábel fut körül, amely egyébként szokás lemenni a gr8 Az hiányzik! Egyébként segítség lenne jó. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a hatalom kérdése, umplug néhány más USB-eszközök vagy próbálja őket egy motoros hub.
| |||
| |||
| cheers Dave a válasz még mindig ugyanaz, ha húzza ki mindent és hagyja el a bütykök, ezt comp (fő) van egy Ezcool 650w psu 38Amp és 2. db van raktáron a 380w 25Amp liteon psu amelyek egyaránt dolgoznak, nekem is furcsa . Edit, én vidám eltávolít a Bluetooth mivel használt én Logitech billentyűzet és egér. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sávszélesség - 1MB szélessáv | wendylawman | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 23. április 2009 10:06 |
| SuperAntiSpyware segítségével sávszélesség | Coolyxxx | Vírus, kémprogram és biztonság | 15 | 14. április 2009 18:08 |
| Mennyi sávszélességet nem használja ezt a fórumot? | :: AARON: | Web Design, Hosting & SEO | 2 | 14. augusztus 2007 13:59 |
| Mi a sávszélesség cap? | quinda | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 17. március 2007 08:20 |
| Téma eszközök | |
| |