![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas naują Prob savaitę, aš bandau sukurti 2 kameros ir securaty aplink savo namus, o kai prijungti tiek man att klaidos pran. Mėginau kas USB mano PC, bet tos pačios klaidos. Kai i plug juos abu į mano 2. KOMP ji kirtikliai juos ir puikiai veikia dėka bendrovė «Eyeline securaty, jūs galite paklausti, kodėl dont palikti tada 2. PC bet jis laiptais ir žiauriai reikia 100ft USB kabelis veikia aplink kitu, įpratęs eiti Gr8 su praleidžiama! Anyways bet kokią pagalbą būtų didelis. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip galios klausimas, umplug kai kurių kitų USB įrenginių arba bandyti juos maitinamas šakotuvas.
| |||
| |||
| Cheers Dave už atsakymą, dar pats, jei aš atjungti viską ir tiesiog išeiti iš kameros, tai comp (pagrindinis) gavo Ezcool 650W 38Amp PSU ir 2 vnt gavo akcijų 380w 25Amp liteon PSU kuris tiek darbo, man yra keista . Redaguoti, I cant ištrinti mano "Bluetooth", kaip jos naudojamos mano Logitech klaviatūra ir pelė. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bandwidth - 1MB dėl plačiajuosčio | wendylawman | Networking, Modems & VoIP | 4 | Balandis 23, 2009 10:06 |
| SuperAntiSpyware naudojant pralaidumo | Coolyxxx | Virus, Spyware & Security | 15 | Balandis 14, 2009 18:08 |
| Kiek pralaidumo vertė šiame forume naudoti? | :: Aaron: | Web Design, Hosting & SEO | 2 | Rugpjūtis 14, 2007 13:59 |
| Whats your pralaidumo ribą? | quinda | Web Design, Hosting & SEO | 5 | Kovas 17, 2007 08:20 |
| Temos įrankiai | |
| |