![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Exchage-uri noi din săptămână, I sînt trying pentru a configura 2 webcam-uri pentru securaty în jurul casei mele, şi atunci când conectaţi, atât în i a lua msg att de eroare. Eu am tried fiecare USB în eroare meu pc, dar acelaşi lucru. Cînd i plug-le atât în 2a meu comp El preia-le şi lucrări securaty thro fin eyeline, puteţi întreba de ce i dont a părăsi apoi pe PC-ul 2a, dar la etaj şi a relelor 100ft nevoie de cablu USB care rulează în jurul altceva care wont a merge în jos cu gr8 ratează! Oricum orice ajutor ar fi grozav. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pare a fi o chestiune de putere, umplug unele alte dispozitive USB sau încercaţi-le într-un hub alimentat.
| |||
| |||
| noroc Dave pentru răspuns, încă aceeaşi dacă i Deconectaţi totul si chiar plecare din came, acest comp (principale) a luat un Ezcool 650W 38Amp PSU si 2 PC-ul are un stoc de 380W 25Amp PSU Liteon care lucrează în ambele, pentru mine este ciudat . Editare, i cant remove Bluetooth meu ca sa folosit pentru meu tastatură şi mouse-ul Logitech. |
![]() |
|
| Marcaje |