![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj nové problémy v týždni, já jsem sa snaží nastaviť 2 webkamery za secura okolo môjho domu, a keď pripojovanie ako dostanem att chyba msg. Som sa pokúsil každý usb v mojom PC, ale rovnaká chyba. Keď som plug obaja do môjho 2. comp je sníma nich hore a funguje throat eyeline secure, môžete sa pýtať, prečo dont dovolenky aj potom na 2. PC, ale hore a chorí potrebujú 100ft USB kábel, ktorý beží asi inde zvyknutý sstupují gr8 s sa míňa! Tak ako tak pomoci by to skvelé. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako moc problém, umplug niektoré ďalšie zariadenia USB, alebo skúste im v napájaný rozbočovač.
| |||
| |||
| nazdraví dave za odpoveď, aj keď stále rovnaké odpojte všetko a jednoducho opustiť vačok v tejto comp (hlavný) má Ezcool 650W PSU 38Amp a 2. PC má zásoby 380W 25Amp liteon PSU ktoré obaja pracujú v, pre mňa je divné . Upraviť, i cant odstrániť môj bluetooth ako používané na mojej Logitech klávesnica a myš. |