![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи нових проблема у недељи, ја покушавам да поставите 2 камере за сецураты око моје куће, а када прикључивања како у ја добити АТТ пор грешку. Покушао сам сваки УСБ на мом рачунару, али исту грешку. Кад сам их прикључите и на моја 2. комп да их узима и ради фино Кроз еыелине сецураты, можда ћете питати зашто сам напустила нот а затим на 2. ПЦ али је болестан и потребна горе 100фт УСБ кабла ради око другог што навика сићи са Гр8 пропусти! Углавном било би велика помоћ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као питање власти, умплуг неким другим УСБ уређајима или покушајте да их у погон хаб.
| |||
| |||
| Цхеерс Даве за одговор, и даље исто ако искључите све и оставити само камере у овај комп (главни) има Езцоол 650У ПСУ 38Амп и 2. ПЦ има хартије од 380у ПСУ ЛитеОн 25Амп који раде у оба, да ми је чудно . Едит, и цант уклонити свој Блуетоотх се користе за мој Логитецх тастатуру и миша. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Бандуидтх - 1МБ на Броадбанд | уендылауман | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 23 април 2009 10:06 |
| СуперАнтиСпыуаре коришћења пропусне | Цоолыкскскс | Вирус, Спыуаре и безбедност | 15 | 14 април 2009 18:08 |
| Колико се пропусност користити овај форум? | :: Аарон: | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 2 | 14 аугуст 2007 13:59 |
| Колико ваше бандуитх капом? | куинда | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 5 | 17 март 2007 08:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |