менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

USB Bandwidth перевищила

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 червня 2008, 06:39
Член групи

Default USB Bandwidth перевищила

Привіт нових проб тижні, я намагаюся створити 2 веб-камери для securaty навколо мого будинку, і при підключенні як у я отримую ATT Msg помилка. Я випробував всі USB на мій комп'ютер, але ту ж помилку. При підключенні їх обох в моїй 2-ий Comp він бере їх і чудово працює securaty Eyeline наскрізь, Ви можете запитати, чому я Dont потім залишити на 2 комп'ютера, але він вгору і жорстокої необхідності 100ft від USB-кабелю бігав ще, що звичай спускатися з gr8 сумує!
У будь-якому випадку будь-яка допомога буде чудово.
Old 25 червня 2008, 06:41
Адміністратор групи

Схоже, влада питання, umplug деякими іншими пристроями USB або спробувати їх у концентратор.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 25 червня 2008, 06:53
Член групи

Cheers Dave для відповіді, все ж, якщо відключити все і просто залишити в камерах, ця Comp (основний) має Ezcool 650W 38Amp БП і 2 шт має запас 25Amp LiteOn 380W PSU якої обидва працюємо, для мене це дивно .

Змінити я нахиляє видалити My Bluetooth як її використовувати для моєї Logitech клавіатура й миша.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.