![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт нових проб тижні, я намагаюся створити 2 веб-камери для securaty навколо мого будинку, і при підключенні як у я отримую ATT Msg помилка. Я випробував всі USB на мій комп'ютер, але ту ж помилку. При підключенні їх обох в моїй 2-ий Comp він бере їх і чудово працює securaty Eyeline наскрізь, Ви можете запитати, чому я Dont потім залишити на 2 комп'ютера, але він вгору і жорстокої необхідності 100ft від USB-кабелю бігав ще, що звичай спускатися з gr8 сумує! У будь-якому випадку будь-яка допомога буде чудово. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, влада питання, umplug деякими іншими пристроями USB або спробувати їх у концентратор.
| |||
| |||
| Cheers Dave для відповіді, все ж, якщо відключити все і просто залишити в камерах, ця Comp (основний) має Ezcool 650W 38Amp БП і 2 шт має запас 25Amp LiteOn 380W PSU якої обидва працюємо, для мене це дивно . Змінити я нахиляє видалити My Bluetooth як її використовувати для моєї Logitech клавіатура й миша. |