![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, на USB портове на дънната платка, само ми работа понякога. те често губят връзка с устройство. дънната платка е ASUS P4B533-E. и Im tippingtrying също да пуснете Pentium 4 система с 250 вата PSU в Pentium 3 случая wouldnt помогне, както и факта, че компютърът е в твърдите отпадъци, аз знам, че няма да съм казал за ъпгрейд, но аз арго си го позволиш дори по-лошо е фактът, че втората най-добрите компютъра в нашия дом, зад този, този е чрез 2 дънни платки.![]() (АЗ didnt зная дали да го сложи в дискове и сменяемите носители, CPU's, дънни платки и овен или тук, съжалявам, момчета) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако те са физически интермитентен получи външен USB концентратор.
| |||
| |||
| Имам хъб, но това все още не помогне. проблемът може да бъде USB портове са се липса на мощност? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, освен ако не ви 5 V железопътния наистина гадно. И искам да кажа наистина е гадно. Това е вероятно, че това е проблем с дънната платка.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1. Проверка на връзките с заглавките на MoBo. 2. Отидете в Device Manager и дясно кликване върху Вашата-ВСЕКИ-USB концентратор кореновите влизане и изберете свойства. Виж за управление на захранването в раздела и се уверете, че той е настроен така че те да не мощност надолу. Точната табулатор и срок различава Спечели с различни версии. По принцип, ако USB хъб не се използва за известно време той ще правомощия надолу, за да спаси електроенергия. Виждал съм това предизвика загуба на комуникация, когато се опитате на USB устройство отново. 3. Изтегляне на последните чипсет шофьори. Връщане към Device Manager и да изтриете всяко копие на кореновите USB концентратор и отскачам. Преки прозорците си чипсет водачите, когато го пита за файла място. |
|
| |||
| |||
| Хм. Ще опитам тези три неща. благодарности |
|
| |||
| |||
| Ей Katana, Аз трябва да са малко ясни ... Опитайте се всяка стъпка и да видим дали тя работи, преди да отидем до следващия!
__________________ ![]() Как да променя Vista по подразбиране System Restore размер Коя версия на Vista е подходящ за мен? Седем анти-шпионски програми тествани |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дънната платка има малко на една история, на USB проблеми. Мисля, че е частично, защото тя е направена по времето, че USB 2.0 е първата излиза. Можете ли да си купя един USB PCI карта и да използвате USB портове за това? Те не са толкова скъпи.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изтриване на всички USB хъб / Контролери, по Устройство Mangler и рестартиране на системата, XP трябва да инсталират automaticly ги рестартира, предоставящи SP1 / 2 е инсталиран.
| |||
| |||
| добре. отивам да включите компютъра, за да се опита да определи usbs. всичко е нормално, докато XP зареждане на екрана, която работи много бавно, след което системата се срива. Аз тествани на HDD в други компютри и то doesn't работа. останалата част от компютъра, просто ще бъдат пуснати в склада. Благодаря все пак момчета |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Моят кула е спрял да работи правилно, харесвам помагам! | nickny | Общи Хардуер Чат | 3 | 22-ри ноември 2009 година 11:12 |
| Обратно на бутон не работи правилно | katiecoos | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 8 | 15 Юли 2008 12:49 |
| Ubuntu не работи правилно, всички кодеци са изчезнали | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 13 | 24 Feb 2008 11:59 |
| NO USB Пристанищата работят изобщо. | ab54666 | Общи Хардуер Чат | 16 | 30 декември 2007 07:54 |
| Windows не работи правилно? | Алекс | Windows операционни системи | 0 | 4 май 2007 г. 07:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |