![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kluci, USB porty na mé desce fungovat jen někdy. budou běžně ztrácejí spojení s přístrojem. základní deska je ASUS P4B533-E. a im tippingtrying také provozovat Pentium 4 systém s 250w PSU Pentium 3 v případě bych pomoct, a skutečnost, že počítač byl nalezen v pevném odpadu, vím, že jsem chtěl získat řekl o upgrade, ale i cant dovolit
ještě horší je skutečnost, že jeho druhý nejlepší počítač v našem domě, za ten to je již přes 2 desek.![]() (i didnt dát vědět, zda to disky a vyměnitelná média, cpu to, základní desky a RAM nebo tady, sorry kluci) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud jsou fyzicky intermitentní si externí USB hub.
|
|||
|
|||
|
Mám nábojem, ale to ještě není pomoci. by mohl být problém s USB porty jsou čím nedostatek energie?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ne, pokud vaše +5 V železniční opravdu naštve. A tím myslím opravdu nic.
Je pravděpodobné, že je to nějaký problém se základní deskou.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
1. Zkontrolujte propojení s hlaviček na MoBo.
2. Přejít na správce zařízení a klikněte pravým tlačítkem myši na vašem-JEDNOTLIVÉ-USB Root Hub vstupu a zvolte Vlastnosti. Podívejte se na kartu Řízení spotřeby a ujistěte se, že je nastaven tak, že není moc dolů. Přesný termín se liší a kartu s různými verzemi Win. V podstatě pokud je USB hub není použita na chvíli bude moci ušetřit na elektřině. I've seen tato způsobit ztrátu komunikace při pokusu USB zařízení znovu. 3. Stáhněte si nejnovější ovladače čipové sady. Vraťte se do správce zařízení a mazat jednotlivé instance kořenového rozbočovače USB a restartujte počítač. Přímé okna na váš čipset řidičů, když se zeptá na umístění souboru. |
|
|
|||
|
|||
|
hmm. I'll zkuste tyto tři věci. díky
|
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Katana,
Měl jsem byl trochu jasnější ... Zkuste každý krok a zjistit, jestli to funguje, než se na příští!
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vaše základní deska má trochu historie USB problémů. Myslím, že je to částečně proto, že byla provedena v době, USB 2.0 byl poprvé vytáhli.
Mohl bys koupit USB PCI kartu a použít USB porty na to? Ty nejsou tak drahé.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Odstranit všechny USB rozbočovač / regulátory v zařízení ničitel a restartu systému, by měl XP automaticky instalovat na restart systému, který poskytuje SP1 / 2 je zastavěn.
|
|||
|
|||
|
OK. Mám jít k zapnutí počítače se pokusit opravit usbs. vše je normální až na xp ložné obrazovce, který jede opravdu pomalu, pak se systém zhroutí. i testován na hdd v našich dalších počítačů a doesnt práce. Ve zbývající části se počítač jen dát do skladu. dík stejně kluci
|