![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hej momački, USB portova na mojoj matičnoj ploči samo ponekad rade. oni će se obično gube vezu s uređajem. matična ploča je ASUS P4B533-E. te im također tippingtrying pokrenuti Pentium 4 sustav s 250watt PSU Pentium 3 u slučaju wouldnt pomoći i činjenica da je računalo u tvrdom otpada, I know I'm gonna get upgrade to rekao, ali ja licemjerje priuštiti to još gore je činjenica da je njezin drugi najbolji računalo u našu kuću, iza onog koji je kroz 2 matičnim pločama.![]() (i nije zna da li da stavi to na diskove i uklonjivi medij,'s CPU, Matične ploče i ovan ili ovdje, ispričavam se dečki) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako su oni fizički intermitentna dobijete vanjski USB koncentrator.
| |||
| |||
| Ive 'je dobio koncentrator, ali da još uvijek ne pomaže. bi mogao biti problem USB portovi su uzimajući nedostatak snage? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, osim ako vaš 5 V rail stvarno sranje. A mislim stvarno sranje. To je vjerojatno da je to neki problem sa matične ploče.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1. Provjera veze sa zaglavlja na MoBo. 2. Idi na device manager i desni klik na svoj-SVAKA-USB Root Hub zapis i odaberite properties. Tražiti vlast upravljanja tab i pobrinite se da je postavljena tako da ne moć dolje. Točan termin se razlikuje karticu i sa različitim verzijama Win. Uglavnom, ako USB koncentrator ne koristi neko vrijeme to će moć dolje za spremanje električne energije. Ive 'pp od SEE ovaj izazvati gubitak komunikacije kada pokušate USB uređaj ponovo. 3. Preuzmite najnoviju chipset drivera. Vratite se u Device Manager i obrisati svaku instancu svojstvima korijenskog USB koncentratora i ponovno podizanje sustava. Direct prozora na svoj chipset drivere kad ga pita za mjesto datoteke. |
|
| |||
| |||
| hmm. Ja ću probati one tri stvari. hvala |
|
| |||
| |||
| Hej Katana, I trebalo je malo jasnije ... Pokušajte svaki korak i vidjeti ako to radi prije nego što odete na sljedeći!
__________________ ![]() Kako promijeniti zadane Vidik Sistem Vratiti size Koju verziju Vista je ispravno za mene? Sedam anti-spyware programa testirana |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša matična ploča ima malo povijest USB probleme. Mislim da je dijelom zato što je u to vrijeme da je USB 2.0 je prvi izlazak. Možete li kupiti USB PCI kartica i koristiti USB portova na to? One nisu toliko skupe.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izbriši sve USB koncentrator / Controllers u Device Mangler i ponovo pokrenuti sustav, XP trebali automatski instalirati ih na ponovno podizanje sustava, pružanje SP1 / 2 je instaliran.
| |||
| |||
| u redu. idem uključite računalo pokušati popraviti usbs. sve je normalno do xp loading ekran koji traje jako spor, onda se sustav crashes. hdd i testirali u našem drugih računala, a to se funkcionirati. ostatak računalo će biti stavljena u prostor za pohranu. thanks anyway dečki |