![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé srácok, az USB portok az én alaplap csak néha. ezek gyakran elvesztik a kapcsolatot a készülékkel. Az alaplap egy ASUS P4B533-E. és im tippingtrying is futtatni egy Pentium 4 rendszer 250watt psu egy Pentium 3 esetben akar segíteni, és az a tény, hogy a számítógépen talált a kemény hulladék, tudom, hogy én most mondtam, hogy frissítés, de én vidám engedheti meg még rosszabb, az az a tény, hogy a második legjobb számítógépet házunk mögött egy thats keresztül 2 alaplapok.![]() (i didnt tudja-e, hogy ezt a meghajtót és a cserélhető adathordozókon, a CPU, alaplap és a RAM, vagy itt, bocsi srácok) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha fizikailag intermittáló kap egy külső USB hub.
| |||
| |||
| Van egy csomópont, de ez még nem segít. lehet a probléma az USB-portok egyre hiányzik a hatalmat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kivéve, ha a +5 V vasúti igazán szar. És én értem igazán szar. Ez valószínű, hogy valami probléma van az alaplapon.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1. Ellenőrizze a kapcsolatot a fejléceket a MoBo. 2. Ugrás az Eszközkezelőt és jobb kettyenés-ra meg-EACH-USB gyökér hub belépés és válassza a Tulajdonságok menüpontot. Keressen egy energiagazdálkodás fülre, és győződjön meg arról, hogy az nincs beállítva, így nem kikapcsolási. A pontos idő fülre, és eltér a különböző Win versions. Alapvetően, ha az USB-hub nem használják, míg a hatalom meg fogja menteni a villamos. Láttam ezt a veszteséget okozhat a kommunikáció, amikor megpróbálja az USB-eszközt újra. 3. Töltse le a legújabb chipset drivers. Menj vissza Eszközkezelőt és törölni minden esetben az USB gyökér hub és újraindít. Közvetlen ablakok a chipset járművezetők, ha kéri, hogy a fájl helyét. |
|
| |||
| |||
| hmm. Megpróbálom a három dolgot. köszönöm |
|
| |||
| |||
| Hé Katana, Azt kellett volna egy kicsit világosabb ... Próbálja ki az egyes lépéseket, és nézd meg, hogy működik majd a következő!
__________________ ![]() Hogyan változik Vista alapértelmezett Rendszer-visszaállítás méret Melyik verzió a Vista is jó nekem? Hét anti-spyware programok tesztelése |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön az alaplap egy kicsit korábban USB problémákat. Azt hiszem, részben azért, mert abban az időben történik, hogy az USB 2.0 először kijönni. Tudna vásárol egy USB-PCI kártya és használja ki az USB portokat, hogy? Ezek nem olyan drágák.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Törölje az összes USB hub / Controllers a Device Mangler és újraindítani a rendszert, XP kell automatikusan telepíti őket reboot, amely SP1 / 2 van telepítve.
| |||
| |||
| ok. Megyek, hogy bekapcsolja a számítógépet, próbálja meg a usbs. Minden normális, míg az XP loading képernyő nagyon lassan fut, akkor a rendszer összeomlik. Teszteltem a HDD és a többi számítógép, és nem dolgozik. fennmaradó részére a számítógép csak betárolt. kösz srácok |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Saját Tower leállt, kérjük Help! | nickny | Általános fémáru Chat | 3 | November 22, 2009 11:12 |
| Vissza gomb nem működik megfelelően | katiecoos | Web böngésző és FTP Clients | 8 | 15. július 2008 12:49 |
| Ubuntu nem működik megfelelően, minden codec hiányzik | ashaiba | Linux és OS Alternatív | 13 | 24. február 2008 11:59 |
| NEM USB portok dolgozó minden. | ab54666 | Általános fémáru Chat | 16 | 30. december 2007 07:54 |
| A Windows nem működik megfelelően? | alex | A Windows operációs rendszerek | 0 | 4. május 2007 07:59 |
| Téma eszközök | |
| |