![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, את יציאות USB על לוח האם שלי רק עובד לפעמים. הם נפוץ לאבד קשר עם המכשיר. לוח האם הוא ASUS-P4B533 אי. ו-IM גם tippingtrying להפעיל פנטיום 4 עם מערכת 250watt PSU בתוך פנטיום 3 מקרה wouldnt עזרה, והעובדה כי המחשב היה קשה למצוא את בזבוז, אני יודע שאני הולך לקבל אמר לשדרג, אבל אני לשפע להרשות לעצמו את זה חמורה עוד יותר היא העובדה כי על המחשב השני הכי טוב בבית שלנו, מאחורי אחד thats עבר 2 motherboards.![]() (I didn't יודע אם לשים את זה כוננים נשלפת, CPU's, motherboards רם ו או כאן, מצטער חבר 'ה) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם הם מקבלים פיזית סרוגי חיצוני USB לרכזת.
| |||
| |||
| אני כבר יש רכזת, אבל זה עדיין לא עוזר. הבעיה עלולה להיות יציאות USB הם מקבלים חוסר כוח? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, אלא אם +5 V רכבת ממש מבאס. ואני מתכוון באמת מבאס. סביר להניח שזה קצת בעיה עם לוח האם.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1. בדוק את החיבורים עם כותרות על MoBo. 2. עבור אל מנהל ההתקנים ואת הזכות שלך, לחץ על כל-USB Root hub כניסה ובחר מאפיינים. חפש בלשונית ניהול צריכת החשמל ולוודא כי הוא מוגדר כך שהם לא כוח למטה. בדיוק את הכרטיסייה מונח שונה עם גירסאות שונות הרוויחו. בעיקרון, אם את רכזת USB אינו בשימוש במשך זמן זה כוח רצון למטה כדי לחסוך חשמל. אני ראיתי את זה לחסר תקשורת כאשר אתה מנסה שוב את התקן USB. 3. הורד את המהדורה האחרונה של שבבים הנהגים. חזור אל מנהל ההתקנים ולמחוק כל מופע של USB Root hub ו אתחול מחדש. ישיר החלונות שלך שבבים הנהגים כאשר היא מבקשת את מיקום הקובץ. |
|
| |||
| |||
| הממ. אני מתכוון לנסות את אלה שלושה דברים. תודה |
|
| |||
| |||
| היי Katana, אני צריך להיות קצת יותר ברורה ... נסה כל צעד, ולראות אם זה עובד לפני הולכים הבא!
__________________ ![]() כיצד לשנות את ברירת המחדל של מערכת Vista שחזר גודל איזו גירסה של Vista היא המתאימה לי? שבע נגד תוכנות ריגול נבחנה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לוח האם יש קצת היסטוריה של בעיות USB. אני חושב שזה בגלל זה, בחלקו, נעשתה באותה עת, כי ה-USB 2.0 הראשון היה יוצא החוצה. האם אתה יכול לקנות USB PCI card ולהשתמש יציאות USB על זה? הם לא כל כך יקר.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מחק את כל לרכזת USB / שפקדי, ההתקנים Mangler ו אתחול מחדש של המערכת, automaticly XP צריך להתקין אותם אתחול מחדש, לספק את SP1 / 2 מותקן.
| |||
| |||
| אישור. אני הולכת להדליק את המחשב כדי לנסות לפתור את usbs. כל דבר הוא נורמלי עד XP טוען מסך שבו פועל לאט מאוד, ולאחר מכן המערכת קריסות. אני נבחנה על HDD שלנו מחשבים אחרים וזה עובד doesn't. שאר המחשב יהיה פשוט הכניסו לתוך מחסן. תודה בכל מקרה חבר 'ה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מגדל שלי הפסיק לפעול כמו שצריך, בבקשה עזרה! | nickny | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 22 נובמבר 2009 11:12 |
| לחצן 'הקודם לא עובד כראוי | katiecoos | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 8 | ה -15 בחודש יולי 2008 12:49 |
| Ubuntu לא עובד כראוי, כל רכיבי Codec חסרים | ashaiba | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 13 | 24 פבר 2008 11:59 |
| יציאות USB לא עובד בכלל. | ab54666 | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 30 דצמבר 2007 07:54 |
| מערכת Windows אינה פועלת כראוי? | אלכס | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 4th מאי 2007 07:59 |
| שרשרת כלים | |
| |