![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, USB prievadai mano plokštė veikia tik kartais. jie dažnai praranda ryšį su prietaisu. plokštė yra Asus P4B533-E. ir jiems taip pat tippingtrying paleisti "Pentium 4" sistemos su 250watt PSU į Pentium 3 Byla wouldnt padėti, ir tai, kad kompiuteryje buvo rasta kietos atliekos, I know I'm gonna get liepta patobulinti, bet i cant afford it Dar blogiau yra tai, kad jos antra geriausia kompiuteris mūsų namuose, už vieno thats buvo per 2 motherboards.![]() (i didnt know, ar įdėti šią nuorodą į diskus ir laikmenų, procesoriaus, Portatiles ir RAM arba čia, sorry guys) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeigu jie yra fiziškai pertrūkiais gauti išorinį USB.
| |||
| |||
| I've got centru, bet vis tiek nepadeda. galėtų problema būti USB prievadai darosi galios trūksta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, nebent jūsų +5 V geležinkelių tikrai sucks. Ir aš tai tikrai sucks. Tikėtina, kad tai kai su plokštėje problema.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1. Patikrinti, ar dėl MOBO antraštes jungtys. 2. Grįžti į Device Manager ir paspauskite dešinį klavišą ant jūsų-KIEKVIENO USB Root Hub įrašą ir pasirinkite Properties. Galite galios valdymo skyriuje ir įsitikinkite, kad ji yra nustatyta, kad jie negali išjungti. Tikslus skirtuką ir trukmės skiriasi su skirtingais Win versijas. Iš esmės, jei USB koncentratorius nebus naudojama, kol ji bus išjungti taupyti elektros energiją. I've seen this prarasti ryšių bandant USB įrenginį iš naujo. 3. Atsisiųskite naujausią chipset tvarkykles. Grįžti į Device Manager ir trinti kiekvieną USB Root Hub ir perkraukite Pvz. Tiesioginė langai į savo Chipset vairuotojams, kai jis prašo failo vietą. |
|
| |||
| |||
| Hmm. I'll try šių trijų dalykų. ačiū |
|
| |||
| |||
| Ei Katana, Aš turėjo būti šiek tiek aiškiau ... Išbandykite kiekvieną žingsnį ir patikrinti, ar jis veikia prieš išvykdami į kitą!
__________________ ![]() Kaip pakeisti Vista Default System Restore dydžio Kokią versiją Vista tinka man? Septyni anti-spyware programas patikrinti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų pagrindinė plokštė yra su USB problemos Truputis istorijos. Manau, kad tai iš dalies dėl to buvo padaryta tuo metu, USB 2.0, pirmą kartą išeina. Ar perkate USB PCI Card, ir naudoti USB prievadai, kad? Jie yra ne ta, kad brangu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pašalinti visus USB hub / Kontroleriai, Device Mangler ir perkraukite sistemą, XP, reikia įdiegti automaticly juos paleisti, suteikti SP1 / 2 yra įdiegtas.
| |||
| |||
| gerai. einu įjungti kompiuterį, kad pabandyti nustatyti Biuro standartai JAV. viskas normalu iki XP loading screen laikui tikrai lėtai, tada sistema sugenda. Aš išbandyti HDD kitų mūsų kompiuterius ir tai nepadės darbą. iš kompiuterio liks tiesiog įdėti į sandėlį. Thanks anyway vaikinai |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano bokštas nustojo veikti tinkamai, Please help! | nickny | General Hardware Chat | 3 | Lapkritis 22, 2009 11:12 |
| Mygtukas "Atgal" neveikia tinkamai | katiecoos | Naršyklėms & FTP Klientai | 8 | 15 liepa 2008 12:49 |
| Ubuntu neveikia tinkamai, visų kodekų trūksta | ashaiba | Linux & Alternative OS | 13 | 24 vasaris 2008 11:59 |
| NE USB Ports darbo stalo. | ab54666 | General Hardware Chat | 16 | 30 gruodis 2007 07:54 |
| Windows neveikia? | Alex | Windows "operacinės sistemos | 0 | 4 gegužė 2007 07:59 |
| Temos įrankiai | |
| |