![]() |
|
| |||
| |||
| hey guys, usb ports ar manu mātesplati darboties tikai dažreiz. tie parasti zaudē savienojumu ar ierīci. mātesplatē ir asus P4B533-E. un im arī tippingtrying palaist Pentium 4 sistēma ar 250watt psu ir Pentium 3 lietas wouldnt palīdzēt, un to, ka dators atrada cieto atkritumu, i know I'm gonna get teicis, lai uzlabotu, bet nevaru atļauties vēl sliktāk ir tas, ka tā ir otrais labākais dators mūsu mājā, aiz viena thats ir ar 2 motherboards.![]() (i didn't zināt, vai likt to disku un noņemamo datu nesēju, CPU's motherboards un RAM vai šeit, piedodiet puiši) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tie ir fiziski intermitējošs saņemt ārējo USB hub.
| |||
| |||
| I've got rumbas, bet tas joprojām nepalīdz. varētu problēma ir usb ports kļūst nepietiekama jauda? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav ja vien jūsu +5 V dzelzceļa tiešām sucks. Un es domāju tiešām sucks. Tas ir iespējams, ka tas daļēji ar mātesplati problēmu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1. Pārbaudiet ar par MOBO headers savienojumiem. 2. Iet uz Device Manager, un labo klikšķi uz jūsu-EACH-USB Root Hub ierakstu un izvēlieties īpašības. Meklē informāciju par jaudas pārvaldību cilni un pārliecinieties, ka tā ir noteikta, lai viņi nav izslēdzās. Precīzs tab un termiņa atšķiras ar dažādām Win versijām. Būtībā, ja USB HUB netiek izmantots, bet tas izslēdzās ietaupīt elektroenerģiju. Esmu redzējis šo iemeslu zuduma gadījumā, kad jūs mēģināt USB ierīci vēlreiz. 3. Lejupielādēt jaunāko Chipset draiverus. Atgriezties pie Device Manager un dzēst katru gadījumu USB Root Hub un reboot. Direct logi jūsu chipset autovadītājiem, kad tā lūdz, lai faila atrašanās vietu. |
|
| |||
| |||
| hmm. Es mēģināšu šīs trīs lietas. pateicība |
|
| |||
| |||
| Hey Katana, Es būtu bijis nedaudz skaidrāks ... Izmēģiniet katru soli un redzēt, ja tā darbojas pirms došanās uz nākamo!
__________________ ![]() Kā nomainīt Vista's default System Restore izmērs Kura no Vista versijas ir piemērots tieši man? Seven anti-spyware programmām pārbaudīts |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu mātesplatē ir mazliet vēstures USB problēmas. Es domāju, ka tas ir daļēji tāpēc, ka tas tika veikts laikā, ka USB 2.0 pirmo reizi iznāks. Vai jūs varētu nopirkt USB PCI karti un izmantot USB porti uz šo? Tās nav tik dārgas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dzēst visas USB hub / Kontrolleri, ier Mangler un pārstartēt sistēmu, XP būtu automaticly instalēt tos reboot, nodrošinot SP1 / 2 ir uzstādīta.
| |||
| |||
| labi. es dodos, lai ieslēgtu datoru, lai mēģinātu noteikt usbs. viss ir normāli, līdz xp iekraušana ekrāns kas iet patiešām lēns, tad sistēmas avārija. es testē hdd mūsu citiem datoriem un to doesn't darbu. atlikušo dators vienkārši nodot glabāšanai. thanks anyway guys |