![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hey guys, porty USB na mojej płycie głównej tylko czasami. będą powszechnie traci połączenie z urządzeniem. płyta główna to ASUS P4B533-E. i im również tippingtrying do uruchomienia systemu Pentium 4 z 250watt PSU w przypadku Pentium 3 wouldnt pomóc, oraz fakt, że komputer został znaleziony w twardych odpadów, I know I'm gonna get powiedział aktualizacji, ale i cant sobie na to pozwolić jeszcze gorsze jest to, że jego drugi najlepszy komputer w naszym domu, za jeden ów był przez 2 płytach głównych.![]() (I didnt know, czy umieścić w tym dysków i nośników, procesorów, płyt głównych i barana lub tutaj, sorry guys) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli są one fizycznie przerywany uzyskać zewnętrznego koncentratora USB.
| |||
| |||
| Mam piasty, ale wciąż nie pomoże. Problem może być porty USB są coraz braku zasilania? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, chyba że twój +5 V kolejowego naprawdę sucks. I mean really sucks. Jest prawdopodobne, że to jakieś problemy z płytą główną.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1. Sprawdź połączenia z nagłówkami na Mobo. 2. Przejdź do menedżera urządzeń i kliknij prawym przyciskiem myszy na swojego KAŻDEGO-wejścia głównego koncentratora USB i wybierz Właściwości. Spójrz na karcie zarządzania energią i upewnij się, że jest ona ustawiona, żeby nie wył. Dokładny termin i karta różni się w różnych wersjach Win. Zasadniczo, jeśli koncentrator USB nie jest używany przez jakiś czas będzie moc, aby zaoszczędzić energię elektryczną. Widziałem tego przyczyną utraty łączności podczas próby urządzenia USB ponownie. 3. Pobierz najnowsze sterowniki chipsetu. Wróć do menedżera urządzeń i usunąć każde wystąpienie głównego koncentratora USB i zrestartować komputer. Bezpośredni okna do chipsetu kierowców, gdy zwraca się z prośbą o położenie plików. |
|
| |||
| |||
| hmm. I'll try tych trzech rzeczy. dzięki |
|
| |||
| |||
| Hej Katana, I powinien zostały nieco jaśniejsze ... Spróbuj każdym kroku i zobacz czy działa przed przejściem do następnego!
__________________ ![]() Jak zmienić domyślne systemu Vista Przywróć rozmiar Która wersja Vista jest dla mnie odpowiedni? Siedem anty-spyware programy testowane |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Twoja płyta ma trochę historii USB problemów. Myślę, że częściowo dlatego, że został złożony w czasie, że USB 2.0 po raz pierwszy coming out. Czy możesz kupić karty PCI USB i używać portów USB na to? Że nie są one drogie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Usuń wszystkie koncentrator USB / Kontrolery, urządzeń mangler i restarcie systemu, XP powinien automatycznie zainstalować je na ponowne uruchomienie komputera, zapewniając SP1 / 2 jest zainstalowany.
| |||
| |||
| OK. i go włączyć komputer, aby spróbować ustalić usbs. wszystko jest normalne do xp ładowanie ekranie czyli bardzo powolny, a następnie awarii systemu. i testowałem hdd w innych komputerach i doesnt work. pozostałej części komputera po prostu być wprowadzone do składu. anyway thanks guys |
![]() |
|
| Zakładki |