![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, USB porty na mojej doske fungovať len niekedy. budú bežne strácajú spojenie s prístrojom. základná doska je ASUS P4B533-E. a im tippingtrying aj prevádzkovať Pentium 4 systém s 250w PSU Pentium 3 v prípade bych pomoct, a skutočnosť, že počítač bol nájdený v pevnom odpadu, viem, že som chcel získať povedal o upgrade, ale i cant dovoliť ešte horšie je skutočnosť, že jeho druhý najlepší počítač v našom dome, za ten to je už cez 2 dosiek.![]() (i didnt dať vedieť, či to disky a vymeniteľné médiá, cpu to, základné dosky a RAM alebo tu, sorry chlapci) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak sú fyzicky intermitentnú si externý USB hub.
| |||
| |||
| Mám nábojom, ale to ešte nie je pomoci. by mohol byť problém s USB porty sú čím nedostatok energie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, ak vaša +5 V železničnej naozaj naštve. A tým myslím naozaj nič. Je pravdepodobné, že je to nejaký problém so základnou doskou.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1. Skontrolujte prepojenie s hlaviček na Mobo. 2. Prejsť na správcu zariadenia a kliknite pravým tlačidlom myši na vašom-JEDNOTLIVÉ-USB Root Hub vstupe a vyberte Vlastnosti. Pozrite sa na kartu Riadenie spotreby a uistite sa, že je nastavený tak, že nie je moc nadol. Presný termín sa líšia a kartu s rôznymi verziami Win. V podstate ak je USB hub nie je použitá na chvíľu bude môcť ušetriť na elektrine. I've seen táto spôsobiť stratu komunikácie pri pokuse USB zariadenia znova. 3. Stiahnite si najnovšie ovládače čipovej sady. Vráťte sa do správcu zariadení a mazať jednotlivé inštancie koreňového rozbočovača USB a reštartujte počítač. Priame okná na váš čipset vodičov, keď sa spýta na umiestnenie súboru. |
|
| |||
| |||
| hmm. I'll skúste tieto tri veci. vďaka |
|
| |||
| |||
| Ahoj Katana, Mal som bol trochu jasnejšie ... Skúste každý krok a zistiť, či to funguje, ako sa na budúci!
__________________ ![]() Ako zmeniť predvolené Vista to nástroj Obnovovanie systému veľkosti Ktorú verziu Vista je pre mňa? Sedem anti-spyware programy testované |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša základná doska má trochu histórie USB problémov. Myslím, že je to čiastočne preto, že bola vykonaná v čase, USB 2.0 bol prvýkrát vytiahli. Mohl bys kúpiť USB PCI kartu a použiť USB porty na to? Tie nie sú tak drahé.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odstrániť všetky USB rozbočovač / regulátory v zariadení ničitel a reštartu systému, by mal XP automaticky inštalovať na restart systému, ktorý poskytuje SP1 / 2 je inštalovaný.
| |||
| |||
| OK. Mám ísť k zapnutí počítača sa pokúsiť opraviť usbs. všetko je normálne až na xp ložnej obrazovke, ktorý premáva naozaj pomaly, potom sa systém zrúti. i testovaný na hdd v našich ďalších počítačov a doesnt práce. Vo zvyšnej časti sa počítač len dať do skladu. dík rovnako kluci |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Moja Tower prestal fungovať správne, Please Help! | nickny | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 22.listopadu 2009 11:12 |
| Späť Tlačidlo znefunkčnená | katiecoos | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 8 | 15. Júl 2008 12:49 |
| Ubuntu nefunguje správne, všetky kodeky sú chýbajúce | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 13 | 24 február 2008 11:59 |
| NIE USB porty pracujú vôbec. | ab54666 | Všeobecné Hardware Chat | 16 | 30. decembra 2007 07:54 |
| Windows nefunguje správne? | alex | Operačné systémy Windows | 0 | 4. mája 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |