![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеј момачки, УСБ портова на мојој матичној плочи само понекад раде. они ће се обично губе везу са уређајем. матична плоча је Асус П4Б533-Е. те им такође типпингтрыинг покренути Пентиум 4 систем са 250уатт псу Пентиум 3 у случају уоулднт помоћи и чињеница да је рачунар у врстом отпада, И кноу И'м гонна гет упграде то рекао, али ја лицемјерје приуштити то још горе је чињеница да је њен други најбољи рачунар у нашу кућу, иза оног који је кроз 2 матичним плочама.![]() (и не зна да ли да стави то на дискове и уклоњиви медиј, 'са ЦПУ, Матичне плоче и ован или овде, извињавамо се момци) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако су они физички интермитентна добијете вањски УСБ вори.
| |||
| |||
| Иве 'је добио вори, али да још увек не помаже. би могао бити проблем УСБ портови су узимајући недостатак снаге? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, осим ако ваш 5 В раил стварно срање. А мислим стварно срање. То је вероватно да је то неки проблем са матичне плоче.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1. Провера везе са заглавља на МоБо. 2. Иди на девице манагер и десни клик на свој-СВАКА-УСБ Роот хуб запис и изаберите пропертиес. Тражити власт управљања таб и побрините се да је постављена тако да не моћ доле. Тачан термин се разликује картицу и са различитим верзијама Уин. Углавном, ако УСБ вори не користи неко време то ће моћ доле за чување електричне енергије. Иве 'пп од СЕЕ данашји изазвати губитак комуникације када покушате УСБ уређај поново. 3. Преузмите најновију цхипсет драјвера. Врати се у Девице Манагер и избрисати сваку инстанцу својствима коријенског УСБ вори и поновно подизање система. Дирецт прозора на свој цхипсет дривер кад га пита за место датотеке. |
|
| |||
| |||
| хмм. Ја ћу пробати оне три ствари. хвала |
|
| |||
| |||
| Хеј Катана, И требало је мало јасније ... Покушајте сваки корак и видети ако то ради пре него што одете на следећи!
__________________ ![]() Како променити подразумеване Видик Систем Вратити сизе Коју верзију Виста је исправно за мене? Седам анти-спыуаре програма тестирана |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваша матична плоча има мало историја УСБ проблеме. Мислим да је делом зато што је у то време да је УСБ 2.0 је први излазак. Можете ли купити УСБ ПЦИ картица и користити УСБ портова на то? Оне нису толико скупе.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Избриши све УСБ вори / Цонтроллерс у Девице Манглер и поново покренути систем, КСП требало аутоматски инсталирати их на поновно подизање система, пружање СП1 / 2 је инсталиран.
| |||
| |||
| у реду. идем укључите рачунар покушати поправити усбс. све је нормално до ксп лоадинг екран који траје јако спор, онда се систем црасхес. ХДД и тестирали у нашем других рачунара, а то се посао. остатак рачунар ће бити стављена у простор за складиштење. тханкс Аныуаы момци |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Мој кула је престала функциониа̨е исправно, Молимо за помоћ! | ницкны | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 22. новембар 2009 11:12 |
| Назад дугмета не ради исправно | катиецоос | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 8 | 15. јула 2008 12:49 |
| Убунту не ради исправно, све кодек недостају | асхаиба | Линукс ОС и алтернативна | 13 | 24 фебруар 2008 11:59 |
| НЕ УСБ Портс ради на све. | аб54666 | Генерал Хардуаре Цхат | 16 | 30 децембар 2007 07:54 |
| Уиндоус не ради исправно? | алекс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 4 мај 2007 07:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |