![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, benim anakart üzerindeki USB bağlantı noktası, yalnızca bazen çalışmayabilir. bunlar genellikle bir cihaz ile bağlantı kaybedersiniz. anakartın bir ASUS P4B533-E. ve aynı zamanda bir Pentium 3 durumda wouldnt yardım Pentium olarak 250watt PSU ile 4 sistemi çalıştırmak için, aslında bu bilgisayarın sabit atık bulundu, ben yükseltme söyledim alacağım, ancak bunu göze cant biliyorum tippingtrying Sohbet hatta daha kötü olması da bir şu 2 anakartlar geçirdi arkasında evimize yılında en iyi ikinci bilgisayar.![]() (i didnt olsun sürücüler ve taşınabilir medya, CPU's, anakart ve bellek veya buraya, üzgünüm çocuklar) bu koymak biliyorum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer fiziksel olarak harici bir USB hub almak intermitan vardır.
| |||
| |||
| Ben bir hub var, ama yine de yardım etmez. güç eksikliği alıyorsanız sorun USB olabilir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer sizin 5 V demiryolu gerçekten berbat. Ve Yani gerçekten berbat. Bu da anakart ile sorun olasıdır.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1. Bu MoBo üzerindeki başlıklar ile bağlantıları kontrol edin. 2. Cihaz yöneticisi ve sağ için her Git-USB Kök Hub giriş ve özellikleri. Bir güç yönetimi sekmesi arayın ve bu şekilde güç aşağı değildir ayarlandığından emin olun. Tam sekmesini ve terim farklı Win sürümleri ile farklıdır. Temel olarak bir USB hub bir süre sadece güç aşağı elektrik tasarrufu için kullanılmaz. Ne zaman tekrar USB cihazı denemek iletişim bu neden zarar gördüm. 3. En son yongaseti sürücüleri. Geri cihaz yöneticisi gidin ve USB Kök Hub ve reboot her anını silin. Sizin yongatakımının sürücüleri için Doğrudan pencereler zaman bir dosya konumu sorar. |
|
| |||
| |||
| hmm. O üç şey çalışacağım. teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Hey Katana, Biraz daha net olması gerekirdi ... Her adımı deneyin ve bakın, eğer daha önce bir sonraki giderek çalışıyor!
__________________ ![]() Nasıl Vista'nın varsayılan Sistem Geri Yükleme boyutunu değiştirmek için Vista'nın hangi sürümünü Benim için mi? Yedi anti-casus yazılım programları test |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ana kartınızın USB bağlantı sorunları bir bir tarih vardır. Çünkü her zaman USB 2,0 ilk geliyordu yapılan bu kısmen olduğunu düşünüyorum. Bir USB PCI Kart satın misiniz ve üzerindeki USB portları kullanır? Onlar pahalı değildir.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mangler tüm USB hub / Denetleyicileri'ni Aygıtları sil ve sistemi yeniden başlatın, XP automaticly yeniden doğmuş at SP1'de sağlayarak onlara yüklemek gerekir / 2 yüklenir.
| |||
| |||
| tamam. i bilgisayar üzerindeki usbs düzeltmek amacıyla açmak gidin. Her şey gerçekten, sistem çöker yavaş çalıştığı XP yükleme ekranı kadar normaldir. Ben diğer bilgisayarları ve o doesnt iş HDD test. bilgisayarı geri kalan sadece depolama koymak olacaktır. Yine de teşekkürler çocuklar |