![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys, USB-порти на моїй материнській платі працюють тільки іноді. вони часто втрачають зв'язок з пристроєм. плати ASUS P4B533-E. і їм також tippingtrying запустити Pentium 4 з системою 250watt БП в разі Pentium 3 Wouldnt допомогу, і той факт, що комп'ютер був знайдений у твердих відходів, я знаю, що я сказав Gonna Get оновити, але я нахиляє собі це дозволити Найгірше те, що його другий кращий комп'ютер в нашому домі, за одним Thats пройшли через 2 плати.![]() (I didnt чи знаєте Ви кладете в дисках і змінних носіях, процесорів, материнських плат і оперативної пам'яті, або тут, вибачте, хлопці) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо вони фізично періодично отримати зовнішній концентратор USB.
| |||
| |||
| У мене до концентратора, але все одно не допоможе. Проблема може бути USB-порти стають відсутність влади? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, якщо ваш +5 V залізничних дійсно засмоктує. І я маю на увазі дійсно засмоктує. Цілком можливо, що це певна проблема з материнською платою.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| 1. Перевірте з'єднання з заголовками на материнська плата. 2. Перейти до менеджера пристрій і клацніть правою кнопкою мишки на Вашем, кожен Кореневий USB-концентратор запис і виберіть Властивості. Подивіться на вкладці управління живленням і переконайтеся, що вона встановлена таким чином, вони не відключення живлення. Точне вкладки і термін відрізняється в різних версіях Win. В основному, якщо концентратор USB не використовується якийсь час він вимикається заради економії електроенергії. Я бачив цю причину втрати зв'язку, коли ви намагаєтеся пристрій USB знову. 3. Завантажити найновішу версію драйверів чіпсета. Поверніться в диспетчер пристроїв і видалити кожен екземпляр Кореневий USB концентратор і перезавантажте комп'ютер. Прямий вікна вашого чіпсета водіїв, коли вона просить про розташування файлів. |
|
| |||
| |||
| Хм. Я постараюся ці три речі. спасибо |
|
| |||
| |||
| Ей Катана, Я повинна була бути трохи зрозуміліше ... Спробуйте кожен крок і подивитися, чи працює він перед виходом у наступний!
__________________ ![]() Як змінити умовчанням в Vista Відновлення системи розмірів Яку версію Vista підходить саме мені? Семи антишпигунські програми, випробувані |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваша материнська плата має трохи історії проблеми USB. Я думаю, що це частково тому, що воно було зроблено в той момент, USB 2.0 був першим виходив. Чи могли б ви купити USB PCI Card і використання USB портів з цього приводу? Вони не так дорого.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знищити всіх концентратор USB / Контролери у пристрої Давилка і перезавантаження системи, XP повинна автоматично встановлювати їх на перезавантаження, забезпечуючи SP1 / встановлено 2.
| |||
| |||
| добре. Я йду, щоб включити комп'ютер, щоб спробувати виправити USBs. все нормально до XP з завантажувального екрану який проходить дуже повільно, то система падає. Я тестував на жорсткому диску і в інших наших комп'ютерах і оленяча шкіра робота. решта комп'ютерів буде просто покласти на зберігання. Спасибо ребята все одно |