![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят USB портове на моя Малки лаптопа спряха да работят. Не мога да получите онлайн, което е всичко, което аз наистина използва за лаптоп. Компютърът repairman ", така наречените" в с. reckons е bafffleing него и не знам защо се случва. Не съм сигурен дали трябва да купя нов, докато продажбите се и го хвърля в контейнера. Някакви идеи какъв е проблемът може да бъде много оценявам. Почит Греъм. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако се предположи, че това е XP, отидете в диспечера на устройствата и деинсталирате USB контролер (и) и рестартирайте системата. XP ще ги преинсталирате автоматично рестартиране.
| |||
| |||
| Благодаря за отговора имам отидоха в Device Manager, но не може да намерите на USB контролери. Device Manager завършва със системата устройства нищо друго след това. На бюрото ми нагоре XP Имам Универсална серийна шина контролер след система устройства, но не и на моя лаптоп XP .. Почит Греъм |
|
| |||
| |||
| Това звучи като чипсет водачи са станали повредени или изтрити. Ако това е доста стар лаптоп, ще трябва да инсталирате тези от оригиналния дискове, които дойдоха с лаптоп или търсене за тях на сайта на производителя. Повечето дънни платки с по-нови чипсети обикновено вдигнеш USB Поддръжка / водачи от операционната система, но след няколко, като тези, с Intel чипсети изискват чипсет инсталиране на софтуер Utility. Разкажете ни малко повече за Марка / Модел / Възраст на лаптопа и на операционната система и спецификациите, ако ги знаете. |
|
| |||
| |||
| Малки E3000 DVD-RW 256 RAM 40Gb твърд диск XP операционна система. Тя е 3 години. Купих си 5 год грижи планът на времето компютрите, но те отидоха бюст. В презареди CD Имам с него няма да реши проблемите. Почит Греъм. |
|
| |||
| |||
| Опитайте се да идентифицира дънната платка Марка / Модел, чрез изтегляне на Еверест Начало свалите от точка в този сайт . С малки Излизането на бизнеса това е малко вероятно вие ще намерите много от помощ, различна от форума постове в други Интернет сайтове, от хора с подобни проблеми. Също така, това е възможно, че това е хардуерен проблем, а не водача свързани, но това звучи като то може да бъде дълга работа определяне. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Лаптопи USB портове са не работи | DonnyTEN | Лаптопи, Mobiles & текст | 4 | 22 Март 2009 05:18 |
| Ethernet връзка - Пристанища на компютъра не работи | Poeticsoul44 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 20 февруари 2009 05:04 |
| USB портове за ASUS P5Q mobo не работи | SpeedRacer | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 28 Дек 2008 21:41 |
| USB портове не работи правилно | katana | Общи Хардуер Чат | 10 | 13 Юли 2008 05:52 |
| NO USB Пристанищата работят изобщо. | ab54666 | Общи Хардуер Чат | 16 | 30 декември 2007 07:54 |
| Нишка Инструменти | |
| |