menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

USB porty přestaly fungovat

Reply

Thread Nástroje
Old 5 ledna 2008, 08:11
Nový člen skupiny

Moje USB porty na mém notebooku Tiny přestali pracovat. I can't get on-line, který je všechno, co jsem opravdu použít pro laptop. Počítač opravář 'tzv.' v obci odhaduje, že je mu bafffleing a neví, proč se to děje.
Nejste si jisti, jestli jsem měla jen koupit novou, zatímco jsou na prodej a hodit to na bin. Jakékoliv nápady, co to může být velmi oceňována. Jde Graeme.
Old 5 ledna 2008, 08:36
Dárce Skupina

Za předpokladu, že je to XP, přejděte na Device Manager a odinstalujte USB Controller (y) a restartujte systém. XP přeinstalujte je automaticky restartuje.
Pokud je to závada Windows / korupce, může to splachovacími to.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 ledna 2008, 15:42
Nový člen skupiny

Díky za odpověď, jsem odešla do správce zařízení, ale nemůže najít USB řadiče. Správce zařízení končí systému nic jiného zařízení po tomto. Na mém stole top XP jsem Universal Serial Bus řadič po systému přístroje, ale ne na mém notebooku xp .. Jde Graeme
Old 6. ledna 2008, 04:28
Dárce Skupina

Zní to jako čipset řidiči mají být poškozeny, nebo smazány.
Pokud se jedná o poměrně starý notebook, budete si muset nainstalovat z původního těchto disků, které se stalo s Laptop nebo hledat pro ně na internetových stránkách výrobců.

Většina novějších základních deskách s chipsety obvykle vyzvednout USB support / ovladače z operačního systému, ale málo, jako jsou ty s chipsety Intel čipset vyžadují instalaci softwaru Utility.

Povězte nám něco o Značka / Model / Stáří notebooku a operačního systému a Specs, pokud je znáte.
Old 6 ledna 2008, 14:43
Nový člen skupiny

Tiny E3000 DVD-RW 256 RAM 40GB pevný disk XP operační systém. Je 3 roky starý. Koupil jsem 5 r péče plán Doba počítačů, ale šli poprsí. Reload na CD jsem se to nebude řešit problémy.
Jde Graeme.
Old 6. ledna 2008, 16:45
Dárce Skupina

Pokuste se zjistit desce Značka / Model, stažením Everest Domů ze sekce ke stažení na této stránce
.
S Tiny z odvětví je to nepravděpodobné, jdete najít mnoho pomoci, kromě fóru na jiných internetových stránkách, z lidí s podobnými problémy.
Také je možné, že to je hardwarový problém a ne řidič, ale jsou to vypadá, jako by mohla být dlouhá práce, které se stanoví.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.