μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

USB λιμάνια σταμάτησε να λειτουργεί

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 08:11
Νέο Μέλος Ομάδα

Default USB λιμάνια σταμάτησε να λειτουργεί

My θύρες USB για φορητό υπολογιστή μου Tiny έχουν σταματήσει να εργάζονται. Δεν μπορώ να επικοινωνήσει online που είναι το μόνο που πραγματικά τον φορητό υπολογιστή για χρήση. Ο υπολογιστής repairman "λεγόμενη" στο χωριό θεωρεί ότι είναι bafffleing αυτόν και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
Δεν είστε σίγουροι αν θα πρέπει να αγοράζουν μόνο ένα νέο, ενώ οι πωλήσεις και θα ρίξει στον κάλαθο των αχρήστων. Κάθε ιδέες ποιο είναι το πρόβλημα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Regards Graeme.
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 08:36
Ομάδα Δωρητών

Υποθέτοντας ότι αυτό είναι XP, μεταβείτε στο Device Manager και να απεγκαταστήσετε τον ελεγκτή USB (ες) και επανεκκινήστε το σύστημα. XP θα επανεγκαταστήστε αυτόματα για επανεκκίνηση.
Εάν πρόκειται για έναν υπολογιστή με Windows μικροβλάβη / διαφθορά, αυτό μπορεί να ξεπλύνετε το.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 Ιανουαρίου 2008, 15:42
Νέο Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για την απάντηση που έχω περάσει σε Device Manager, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε το ελεγκτές USB. Διαχείριση συσκευών τελειώνει με Συστήματος συσκευές μη τι άλλο μετά από αυτό. Στο γραφείο μου έχω πάνω XP Universal Serial Bus ελεγκτή μετά Συστήματος συσκευές, αλλά δεν μου laptop xp .. Regards Graeme
Old 6η Ιανουαρίου 2008, 04:28
Ομάδα Δωρητών

Ακούγεται σαν το chipset οδηγοί έχουν καταστραφεί ή να διαγραφούν.
Αν αυτό είναι ένα αρκετά παλιό Laptop, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε αυτούς τους δίσκους από το πρωτότυπο που ήρθαν με το Laptop ή έρευνα για τους κατασκευαστές σχετικά με την ιστοσελίδα.

Οι περισσότερες μητρικές πλακέτες με νεότερα σύνολα chip συνήθως ανάκαμψη υποστήριξη USB / οδηγούς από το λειτουργικό σύστημα, αλλά μερικές, όπως αυτές με την Intel πλινθιοσύνολα απαιτούν Chipset Software Installation Utility.

Πες μας λίγο περισσότερα για την Μάρκα / Μοντέλο / Ηλικία του Laptop και το λειτουργικό σύστημα και Χαρακτηριστικά, αν γνωρίζετε τους.
Old 6 Ιανουαρίου, 2008, 14:43
Νέο Μέλος Ομάδα

Tiny E3000 DVD-RW RAM 256 σκληρό δίσκο 40GB XP λειτουργικό σύστημα. Είναι 3 ετών. Αγόρασα ένα 5 yr περίθαλψη σχέδιο Ώρα υπολογιστές αλλά χρεωκόπησαν. Το CD επαναφορτώσετε έχω μαζί της δεν θα επιλύσει τα προβλήματα.
Regards Graeme.
Old 6η Ιανουαρίου 2008, 16:45
Ομάδα Δωρητών

Προσπάθεια αναγνώρισης της μητρικής πλακέτας Μάρκα / Μοντέλο, κατεβάζοντας το Everest Αρχική κατεβάσετε από το τμήμα σχετικά με τον παρόντα δικτυακό τόπο
.
Tiny Με σταμάτησαν τις δραστηριότητές τους είναι απίθανο που θα βοηθήσει πολύ για να βρείτε, εκτός από φόρουμ θέσεις για άλλους δικτυακούς τόπους, από γονείς με παρόμοια θέματα.
Επίσης, είναι πιθανό ότι το υλικό αυτό είναι ένα θέμα και δεν σχετίζονται με οδηγό, αλλά ακούγεται σαν αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο έργο που καθορίζουν.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Laptops θύρες USB δεν λειτουργούν DonnyTEN Laptops, Κινητά & PDA 4 22 Μαρ 2009 05:18
Ethernet Connection - Λιμένες για PC Δεν εργασίας Poeticsoul44 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 20 Φεβ 2009 05:04
Θύρες USB για mobo ASUS P5Q δεν λειτουργεί SpeedRacer Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 28 Δεκ. 2008 21:41
Θύρες USB δεν λειτουργεί σωστά katana Γενική Συζήτηση Hardware 10 13 Ιουλ 2008 05:52
ΟΧΙ θύρες USB λειτουργεί καθόλου. ab54666 Γενική Συζήτηση Hardware 16 30 Δεκ. 2007 07:54
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.