![]() |
|
| |||
| |||
| My θύρες USB για φορητό υπολογιστή μου Tiny έχουν σταματήσει να εργάζονται. Δεν μπορώ να επικοινωνήσει online που είναι το μόνο που πραγματικά τον φορητό υπολογιστή για χρήση. Ο υπολογιστής repairman "λεγόμενη" στο χωριό θεωρεί ότι είναι bafffleing αυτόν και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν είστε σίγουροι αν θα πρέπει να αγοράζουν μόνο ένα νέο, ενώ οι πωλήσεις και θα ρίξει στον κάλαθο των αχρήστων. Κάθε ιδέες ποιο είναι το πρόβλημα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Regards Graeme. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υποθέτοντας ότι αυτό είναι XP, μεταβείτε στο Device Manager και να απεγκαταστήσετε τον ελεγκτή USB (ες) και επανεκκινήστε το σύστημα. XP θα επανεγκαταστήστε αυτόματα για επανεκκίνηση.
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση που έχω περάσει σε Device Manager, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε το ελεγκτές USB. Διαχείριση συσκευών τελειώνει με Συστήματος συσκευές μη τι άλλο μετά από αυτό. Στο γραφείο μου έχω πάνω XP Universal Serial Bus ελεγκτή μετά Συστήματος συσκευές, αλλά δεν μου laptop xp .. Regards Graeme |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν το chipset οδηγοί έχουν καταστραφεί ή να διαγραφούν. Αν αυτό είναι ένα αρκετά παλιό Laptop, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε αυτούς τους δίσκους από το πρωτότυπο που ήρθαν με το Laptop ή έρευνα για τους κατασκευαστές σχετικά με την ιστοσελίδα. Οι περισσότερες μητρικές πλακέτες με νεότερα σύνολα chip συνήθως ανάκαμψη υποστήριξη USB / οδηγούς από το λειτουργικό σύστημα, αλλά μερικές, όπως αυτές με την Intel πλινθιοσύνολα απαιτούν Chipset Software Installation Utility. Πες μας λίγο περισσότερα για την Μάρκα / Μοντέλο / Ηλικία του Laptop και το λειτουργικό σύστημα και Χαρακτηριστικά, αν γνωρίζετε τους. |
|
| |||
| |||
| Tiny E3000 DVD-RW RAM 256 σκληρό δίσκο 40GB XP λειτουργικό σύστημα. Είναι 3 ετών. Αγόρασα ένα 5 yr περίθαλψη σχέδιο Ώρα υπολογιστές αλλά χρεωκόπησαν. Το CD επαναφορτώσετε έχω μαζί της δεν θα επιλύσει τα προβλήματα. Regards Graeme. |
|
| |||
| |||
| Προσπάθεια αναγνώρισης της μητρικής πλακέτας Μάρκα / Μοντέλο, κατεβάζοντας το Everest Αρχική κατεβάσετε από το τμήμα σχετικά με τον παρόντα δικτυακό τόπο . Tiny Με σταμάτησαν τις δραστηριότητές τους είναι απίθανο που θα βοηθήσει πολύ για να βρείτε, εκτός από φόρουμ θέσεις για άλλους δικτυακούς τόπους, από γονείς με παρόμοια θέματα. Επίσης, είναι πιθανό ότι το υλικό αυτό είναι ένα θέμα και δεν σχετίζονται με οδηγό, αλλά ακούγεται σαν αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο έργο που καθορίζουν. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Laptops θύρες USB δεν λειτουργούν | DonnyTEN | Laptops, Κινητά & PDA | 4 | 22 Μαρ 2009 05:18 |
| Ethernet Connection - Λιμένες για PC Δεν εργασίας | Poeticsoul44 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 20 Φεβ 2009 05:04 |
| Θύρες USB για mobo ASUS P5Q δεν λειτουργεί | SpeedRacer | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 28 Δεκ. 2008 21:41 |
| Θύρες USB δεν λειτουργεί σωστά | katana | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 13 Ιουλ 2008 05:52 |
| ΟΧΙ θύρες USB λειτουργεί καθόλου. | ab54666 | Γενική Συζήτηση Hardware | 16 | 30 Δεκ. 2007 07:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |