![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj USB portova na moj laptop Tiny prestali raditi. Ne mogu dobiti online, koji je sve što sam stvarno koristiti za laptop. Računalo mehaničar 'takozvani "u selu reckons je bafffleing njega i ne znam zašto se događa. Niste sigurni da li bi trebao pravedan kupiti novi a prodaje se i baci u košaru. Bilo koji ideja što je problem svibanj biti mnogo poštovati. Graeme Regards. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo je uz pretpostavku XP, idite na Device Manager i deinstalirati USB kontroler (s) i ponovno podizanje sustava sistem. XP reinstalirati će ih automatski ponovno pokrenuti.
| |||
| |||
| Hvala za odgovor sam otišao u device manager, ali ne može naći USB kontrolera. Device manager završava System devices ništa drugo nakon ovog. Na mom stolu top XP sam Universal Serial Bus controller nakon System uređaja, ali ne i na moj laptop xp .. Regards Graeme |
|
| |||
| |||
| To zvuči poput chipset driveri su postali korumpirani ili izbrisana. Ako je ovo prilično stara Laptop, morat ćete instalirati ovim iz originalne diskete koja je s potrazi za laptop ili ih na web stranici proizvođača. Većina matičnim pločama s novijim chipsets obično pokupiti USB support / vozača iz operativnog sustava, ali je nekoliko, poput onih s Intel chipsets zahtijevaju chipset Software Installation Utility. Recite nam nešto više o Make / Model / Starost je laptop i operacijski sustav Specifikacije i, ako ih znate. |
|
| |||
| |||
| Tiny E3000 DVD-RW 256 RAM 40Gb hard disk XP operativni sustav. To je stara 3 god. Ja kupio od 5 god care plan Vrijeme kompjuterima, ali oni su išli poprsje. The Reload CD Imam s njom neće riješiti prob. Graeme Regards. |
|
| |||
| |||
| Pokušajte identificirati matična ploča Make / Model, preuzimanjem Everest Home iz download sekcija na ovim stranicama . Tiny izlazak s posla nije vjerojatno ćete naći puno pomoći, osim forumu postove na drugim internet stranicama, od ljudi sa sličnim problemima. Također, moguće je da je ovo pitanje, a ne hardver vozač srodne, ali zvuči kao da bi mogao biti dugo određivanju koji posao. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prijenosna računala USB Ports ne rade | DonnyTEN | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 4 | 22. ožujak 2009 05:18 |
| Ethernet Connection - Portovi na PC ne rade | Poeticsoul44 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 20. veljača 2009 05:04 |
| USB portova na mobo ASUS P5Q ne radi | SpeedRacer | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 28. prosinac 2008 21:41 |
| USB portovi ne rade ispravno | Katana | General Hardware Chat | 10 | 13. srpnja 2008 05:52 |
| NE USB Ports radi na sve. | ab54666 | General Hardware Chat | 16 | 30. prosinac 2007 07:54 |
| Thread Tools | |
| |