kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

USB nem működik

Reply

Téma eszközök
Old Január 5, 2008, 08:11
Új tag Csoport

Default USB nem működik

Saját USB portok az én Cingár laptop már nem működik. Nem tudok online amely mindazt, amit igazán használja a laptop számára. A számítógép-szerelô "úgynevezett" A falu becslése bafffleing van rá, és nem tudja, hogy miért történik.
Nem biztos benne, hogy ha most vesz egy újat, míg az értékesítés és dobd a bin. Van ötleted, mi lehet a probléma nagyon méltányol. Regards Graeme.
Old Január 5, 2008, 08:36
Donor Group

Default USB nem működik

Feltételezve, hogy az XP, go to Eszközkezelőt és távolítsa el az USB-helyettes (ek) és újraindítani a rendszert. XP újratelepítéséhez őket automatikusan újraindítja.
Ha a Windows glitch / korrupció, ez kimosni.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 5, 2008, 15:42
Új tag Csoport

Default USB nem működik

Köszi a válasz már az Eszközkezelőben, de nem találom az USB-vezérlők. Eszközkezelõ végződik System eszközök nem más, ezt követően. On my desk top XP én Universal Serial Bus vezérlő rendszer eszközök után, de nem az én laptop xp .. Regards Graeme
Old Január 6 2008, 04:28
Donor Group

Default USB nem működik

Úgy hangzik, mint a chipset vezetők lettek sérült vagy törölt.
Ha ez egy elég régi Laptop, be kell telepíteni ezeket az eredeti lemezeket, hogy jött a laptop, vagy keressük meg azokat a gyártók honlapján.

Most újabb alaplapok chipset általában pick up USB support / drivers az operációs rendszer, de néhány, mint például az Intel chipset szükséges Chipset Software Installation Utility.

Mondj egy kicsit többet a márka / modell / kor a laptop és az operációs rendszer és Specs, ha ismerjük őket.
Old Január 6, 2008, 14:43
Új tag Csoport

Default USB nem működik

Cingár E3000 DVD-RW-256 RAM 40GB Hard Drive XP operációs rendszert. A 3 yrs old. Vettem egy 5 yr gondozási tervet Time számítógépek, de mentek bust. A reload CD Megvan az nem fogja megoldani a problémákat.
Regards Graeme.
Old Január 6 2008, 16:45
Donor Group

Default USB nem működik

Próbálja meg az alaplap Gyártmány / Modell, letöltésével Everest Home a letöltési szakasz az oldalon
.
Apró tevékenységének ez valószínűleg nem fog találni sokat segít, mint a többi fórum hozzászólások más internetes oldalakon, az emberek a hasonló kérdéseket.
Emellett az is lehetséges, hogy ez a kérdés, és nem hardveres vezérlő kapcsolatos, de ez úgy hangzik, mintha ez lenne a meghatározó, amely a hosszú munkát.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Laptopok USB port nem működik DonnyTEN Laptopok, PDA-k & Mobiles 4 22. március 2009 05:18
Ethernet csatlakozó - PC-s port nem működik Poeticsoul44 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 20. február 2009 05:04
USB-port a ASUS P5Q mobo nem működik SpeedRacer Processzorok, alaplapok és RAM 2 28. december 2008 21:41
USB nem működik megfelelően Katana Általános fémáru Chat 10 13. július 2008 05:52
NEM USB portok dolgozó minden. ab54666 Általános fémáru Chat 16 30. december 2007 07:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.