![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját USB portok az én Cingár laptop már nem működik. Nem tudok online amely mindazt, amit igazán használja a laptop számára. A számítógép-szerelô "úgynevezett" A falu becslése bafffleing van rá, és nem tudja, hogy miért történik. Nem biztos benne, hogy ha most vesz egy újat, míg az értékesítés és dobd a bin. Van ötleted, mi lehet a probléma nagyon méltányol. Regards Graeme. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Feltételezve, hogy az XP, go to Eszközkezelőt és távolítsa el az USB-helyettes (ek) és újraindítani a rendszert. XP újratelepítéséhez őket automatikusan újraindítja.
| |||
| |||
| Köszi a válasz már az Eszközkezelőben, de nem találom az USB-vezérlők. Eszközkezelõ végződik System eszközök nem más, ezt követően. On my desk top XP én Universal Serial Bus vezérlő rendszer eszközök után, de nem az én laptop xp .. Regards Graeme |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint a chipset vezetők lettek sérült vagy törölt. Ha ez egy elég régi Laptop, be kell telepíteni ezeket az eredeti lemezeket, hogy jött a laptop, vagy keressük meg azokat a gyártók honlapján. Most újabb alaplapok chipset általában pick up USB support / drivers az operációs rendszer, de néhány, mint például az Intel chipset szükséges Chipset Software Installation Utility. Mondj egy kicsit többet a márka / modell / kor a laptop és az operációs rendszer és Specs, ha ismerjük őket. |
|
| |||
| |||
| Cingár E3000 DVD-RW-256 RAM 40GB Hard Drive XP operációs rendszert. A 3 yrs old. Vettem egy 5 yr gondozási tervet Time számítógépek, de mentek bust. A reload CD Megvan az nem fogja megoldani a problémákat. Regards Graeme. |
|
| |||
| |||
| Próbálja meg az alaplap Gyártmány / Modell, letöltésével Everest Home a letöltési szakasz az oldalon . Apró tevékenységének ez valószínűleg nem fog találni sokat segít, mint a többi fórum hozzászólások más internetes oldalakon, az emberek a hasonló kérdéseket. Emellett az is lehetséges, hogy ez a kérdés, és nem hardveres vezérlő kapcsolatos, de ez úgy hangzik, mintha ez lenne a meghatározó, amely a hosszú munkát. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptopok USB port nem működik | DonnyTEN | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 4 | 22. március 2009 05:18 |
| Ethernet csatlakozó - PC-s port nem működik | Poeticsoul44 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 20. február 2009 05:04 |
| USB-port a ASUS P5Q mobo nem működik | SpeedRacer | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 28. december 2008 21:41 |
| USB nem működik megfelelően | Katana | Általános fémáru Chat | 10 | 13. július 2008 05:52 |
| NEM USB portok dolgozó minden. | ab54666 | Általános fémáru Chat | 16 | 30. december 2007 07:54 |
| Téma eszközök | |
| |