פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

יציאות USB הפסיק לעבוד

Reply

שרשרת כלים
Old 5 ינואר 2008, 08:11
קבוצת חברות חדשות

Default יציאות USB הפסיק לעבוד

אזור יציאות USB זעיר הנייד שלי הפסיקו לעבוד. אני לא יכול לקבל באופן מקוון בו היא כל כך אני באמת להשתמש עבור הנייד. המחשב repairman ', כך נקרא' בכפר reckons היא bafffleing אותו ואינו יודע מדוע זה קורה.
לא בטוח אם אני צריך רק לקנות אחד חדש בעוד המכירות הן על אותו ולזרוק את המיחזור. יש לך רעיונות מה הבעיה יכולה להיות מאוד מוערך. בברכה graeme.
Old 5 ינואר 2008, 08:36
קבוצת תורמים

בהנחה שזה XP, עבור מנהל ההתקנים להסיר את USB Controller (S) או לאתחל את המערכת. XP יהיה אותם מחדש באופן אוטומטי בעת אתחול מחדש.
אם זה של Windows תקלה / שחיתות, זה עלול לשטוף במים את זה.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 ינואר 2008, 15:42
קבוצת חברות חדשות

תודה על התשובה יש לי הלכו לג 'מנהל ההתקנים', אך אינו מוצא את בקרי ה-USB. מנהל ההתקנים מסיים עם מערכת התקנים אחרי זה לשום דבר אחר. על שולחני הדף XP יש לי בקר אפיק טורי אוניברסלי לאחר מערכת התקנים אבל לא על הנייד שלי .. XP בברכה Graeme
Old 6 ינואר 2008, 04:28
קבוצת תורמים

זה נשמע כאילו את הנהגים הפכו שבבים פגומים או שנמחקו.
אם זוהי למדי Laptop הישן, יהיה עליך להתקין אלה מן הדיסקים המקוריים שהגיעו עם Laptop או לחפש אותם יצרנים האתר.

רוב motherboards עם chipsets חדש יותר בדרך כלל, לאסוף תמיכה USB / מנהלי התקן של מערכת ההפעלה, אבל אחדים, כגון אלו עם אינטל chipsets דורשים שבבים תוכנת ההתקנה Utility.

ספר לנו קצת יותר על הפוך / דגם / גיל של Laptop וכן את מערכת ההפעלה ואת מפרט, אם אתה מכיר אותם.
Old 6 ינואר 2008, 14:43
קבוצת חברות חדשות

זעיר E3000 DVD-RW 256 RAM 40Gb הכונן הקשיח מערכת הפעלה XP. הוא בן 3 שנים. קניתי 5 yr תוכנית טיפול של שעה מחשבים, אבל הם הלכו להתפוצץ. לטעון מחדש את התקליטור יש לי עם זה לא יפתור את prob.
בברכה Graeme.
Old 6 ינואר 2008, 16:45
קבוצת תורמים

לנסות לזהות את לוח האם תוצרת / דגם, על ידי הורדת Everest הביתה מבית להוריד את החלק באתר זה
.
עם זעיר הולך מחוץ לעסק זה לא סביר שאתה הולך למצוא הרבה עזרה, למעט הודעות בפורום על אתרי אינטרנט אחרים, מפני אנשים עם בעיות דומות.
כמו כן, קיימת אפשרות כי מדובר בבעיה בחומרה ולא קשורים הנהג, אבל זה נשמע כאילו זה יכול להיות הרבה עבודה בקביעת אשר.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
המחשבים הניידים יציאות USB האם לא עובד DonnyTEN מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 4 22 מרץ 2009 05:18
חיבור Ethernet - יציאות על המחשב לא עובד Poeticsoul44 רישות, מודמים & VoIP 1 ה -20 פברואר 2009 05:04
יציאות USB ב ASUS P5Q mobo לא עובד SpeedRacer CPUs, Motherboards & RAM 2 -28 דצמבר 2008 21:41
יציאות USB לא עובד כראוי katana כללי חומרה צ 'אט 10 13 יולי 2008 05:52
יציאות USB לא עובד בכלל. ab54666 כללי חומרה צ 'אט 16 30 דצמבר 2007 07:54
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.