![]() |
|
| |||
| |||
| אזור יציאות USB זעיר הנייד שלי הפסיקו לעבוד. אני לא יכול לקבל באופן מקוון בו היא כל כך אני באמת להשתמש עבור הנייד. המחשב repairman ', כך נקרא' בכפר reckons היא bafffleing אותו ואינו יודע מדוע זה קורה. לא בטוח אם אני צריך רק לקנות אחד חדש בעוד המכירות הן על אותו ולזרוק את המיחזור. יש לך רעיונות מה הבעיה יכולה להיות מאוד מוערך. בברכה graeme. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בהנחה שזה XP, עבור מנהל ההתקנים להסיר את USB Controller (S) או לאתחל את המערכת. XP יהיה אותם מחדש באופן אוטומטי בעת אתחול מחדש.
| |||
| |||
| תודה על התשובה יש לי הלכו לג 'מנהל ההתקנים', אך אינו מוצא את בקרי ה-USB. מנהל ההתקנים מסיים עם מערכת התקנים אחרי זה לשום דבר אחר. על שולחני הדף XP יש לי בקר אפיק טורי אוניברסלי לאחר מערכת התקנים אבל לא על הנייד שלי .. XP בברכה Graeme |
|
| |||
| |||
| זה נשמע כאילו את הנהגים הפכו שבבים פגומים או שנמחקו. אם זוהי למדי Laptop הישן, יהיה עליך להתקין אלה מן הדיסקים המקוריים שהגיעו עם Laptop או לחפש אותם יצרנים האתר. רוב motherboards עם chipsets חדש יותר בדרך כלל, לאסוף תמיכה USB / מנהלי התקן של מערכת ההפעלה, אבל אחדים, כגון אלו עם אינטל chipsets דורשים שבבים תוכנת ההתקנה Utility. ספר לנו קצת יותר על הפוך / דגם / גיל של Laptop וכן את מערכת ההפעלה ואת מפרט, אם אתה מכיר אותם. |
|
| |||
| |||
| זעיר E3000 DVD-RW 256 RAM 40Gb הכונן הקשיח מערכת הפעלה XP. הוא בן 3 שנים. קניתי 5 yr תוכנית טיפול של שעה מחשבים, אבל הם הלכו להתפוצץ. לטעון מחדש את התקליטור יש לי עם זה לא יפתור את prob. בברכה Graeme. |
|
| |||
| |||
| לנסות לזהות את לוח האם תוצרת / דגם, על ידי הורדת Everest הביתה מבית להוריד את החלק באתר זה . עם זעיר הולך מחוץ לעסק זה לא סביר שאתה הולך למצוא הרבה עזרה, למעט הודעות בפורום על אתרי אינטרנט אחרים, מפני אנשים עם בעיות דומות. כמו כן, קיימת אפשרות כי מדובר בבעיה בחומרה ולא קשורים הנהג, אבל זה נשמע כאילו זה יכול להיות הרבה עבודה בקביעת אשר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשבים הניידים יציאות USB האם לא עובד | DonnyTEN | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 4 | 22 מרץ 2009 05:18 |
| חיבור Ethernet - יציאות על המחשב לא עובד | Poeticsoul44 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -20 פברואר 2009 05:04 |
| יציאות USB ב ASUS P5Q mobo לא עובד | SpeedRacer | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | -28 דצמבר 2008 21:41 |
| יציאות USB לא עובד כראוי | katana | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 13 יולי 2008 05:52 |
| יציאות USB לא עובד בכלל. | ab54666 | כללי חומרה צ 'אט | 16 | 30 דצמבר 2007 07:54 |
| שרשרת כלים | |
| |