mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > General Hardware Chat

Register

USB nebetyrinėja

Reply

Temos įrankiai
Old 5 sausis 2008, 08:11
Naujas Narys

Default USB nebetyrinėja

Mano USB mano Mini nešiojamas kompiuteris nustojo veikti. I can't get online, kuri yra visiems, kad aš tikrai naudoti nešiojamas kompiuteris už. Kompiuteris remontininkas "vadinamųjų" kaime skaičiuoja, tai bafffleing jį ir nežino, kodėl tai vyksta.
Nesate tikras, ar man tiesiog reikia pirkti naują, o pardavimai yra ant ir mesti jį į krepšį. Any ideas kas problema gali būti labai dėkingi. Regards Graeme.
Old 5 sausis 2008, 08:36
Donorų grupės

Default USB nebetyrinėja

Darant prielaidą, kad tai yra XP, eikite į Device Manager ir pašalinkite USB valdiklio (-ių) ir perkraukite sistemą. XP įdiegti juos automatiškai iš naujo paleisti kompiuterį.
Jei tai "Windows glitch / korupcija, tai gali praplaukite jį.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 sausis 2008, 15:42
Naujas Narys

Default USB nebetyrinėja

Ačiū už atsakymą Aš atvyko į Device Manager ", bet negaliu rasti USB valdiklius. Device Manager baigiasi sistemos prietaisų nieko naujo. Ant mano stalo viršaus XP turiu Universal Serial Bus valdytojas po sistemos prietaisus, bet ne ant mano laptopo XP .. Regards Graeme
Old 6 sausis 2008, 04:28
Donorų grupės

Default USB nebetyrinėja

Skamba chipset vairuotojai sugadinta arba panaikinta.
Jei tai yra gana senas Laptop, jums reikės įdiegti šias nuostatas nuo originalaus disko kuris buvo su Laptop arba atlikti jų paiešką Gamintojai svetainėje.

Dauguma pagrindinių plokščių su Naujesni mikroschemų rinkiniai paprastai pasiimti USB / drivers nuo operacinės sistemos, bet nedaug, pavyzdžiui, su "Intel" mikroschemų reikalauti Chipset Software Installation Utility.

Praneškite mums šiek tiek daugiau apie Markė / Modelis / Amžius kompiuterį ir operacinę sistemą ir specifikacijos, jeigu jūs jas žinote.
Old 6 sausis 2008, 14:43
Naujas Narys

Default USB nebetyrinėja

Tiny E3000 DVD-RW 256 RAM 40Gb kietasis diskas XP operacinė sistema. Tai yra 3 metų amžiaus. Aš nusipirkau 5 metus priežiūros planą Laikas kompiuterius, bet jie nuėjo biustas. Perkrauti CD aš su juo nebus išspręsti prob.
Regards Graeme.
Old 6 sausis 2008, 16:45
Donorų grupės

Default USB nebetyrinėja

Pabandykite nustatyti plokštė Markė / Modelis, parsisiųsdami Everest Pagrindinis puslapis download sekciją šioje svetainėje
.
Su Tiny pasitraukus iš verslo tai greičiausiai jūs ketinate rasti daug padėti, išskyrus forumą kitose interneto svetainėse, nuo žmonės su panašiais klausimais.
Be to, įmanoma, kad tai hardware problema o ne vairuotojo susiję, bet jis skamba kaip ji galėtų būti ilgas darbas nustatant, kurie.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nešiojami USB uostai yra ne darbo DonnyTEN Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 4 Kovas 22, 2009 05:18
Ethernet - Uostai PC Ne Poeticsoul44 Networking, Modems & VoIP 1 20 vasaris 2009 05:04
USB prievadai ASUS P5Q MOBO neveikia SpeedRacer CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 28 gruodis 2008 21:41
USB prievadai neveikia tinkamai Katana General Hardware Chat 10 13 liepa 2008 05:52
NE USB Ports darbo stalo. ab54666 General Hardware Chat 16 30 gruodis 2007 07:54
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.