mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

USB ports pārtraukuši darbu

Reply

Thread Tools
Old 5 janvāris 2008, 08:11
New Member Group

Default USB ports pārtraukuši darbu

Mans USB porti uz mana Tiny klēpjdators ir pārtraukuši darbu. I can't get tiešsaistē, kas ir viss, kas man patiešām lieto klēpjdatoru. Dators repairman "ts", kas ciemats ir atzīts, ka ir bafffleing viņu, un nav zināms, kāpēc tā notiek.
Nav pārliecināts, vai man vajadzētu tikai pirkt jaunu, bet pārdošanas apjoms ir par un izmetiet to bin. Jebkuras idejas, kas problēma var būt ļoti appreciated. Regards Graeme.
Old 5 janvāris 2008, 08:36
Donors Group

Pieņemot, ka šī ir XP, iet uz Device Manager, un atinstalēt USB Controller (s) un pārstartēt sistēmu. XP būs jāpārinstalē tos automātiski reboot.
Ja tas ir Windows glitch / korupciju, tas var flush it out.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 janvāris 2008, 15:42
New Member Group

Paldies par atbildi man ir radījušas Device Manager, bet nevar atrast USB kontrolieriem. Device manager beidzas ar sistēmas ierīcēm nekas cits pēc šīs. Uz mana rakstāmgalda top XP esmu Universal Serial Bus kontrolieris pēc sistēmas ierīces, bet ne par manu laptop xp .. Regards Graeme
Old Janvāris 6, 2008, 04:28
Donors Group

Tas izklausās Chipset draiveri ir kļuvuši par bojātu vai dzēšanu.
Ja šis ir diezgan vecs klēpjdatoru, jums būs nepieciešams instalēt šos oriģinālo disku, kas nāca ar klēpjdatoru vai meklējiet tos Ražotāji mājas lapā.

Most motherboards ar jaunāku mikroshēmojumiem parasti uzņemt USB support / draiveri no operētājsistēmas, bet dažas, piemēram, ar Intel mikroshēmojumiem pieprasīt Chipset Software Installation Utility.

Pastāsti mums mazliet vairāk par Make / Model / Age of klēpjdatoru un operētājsistēmas un Specs, ja jūs zināt to.
Old Janvāris 6, 2008, 14:43
New Member Group

Tiny E3000 DVD-RW 256 RAM 40Gb cietais disks XP operētājsistēmu. Tas ir 3 yrs old. Es nopirku 5 g. aprūpes plāns Laika datoru, bet viņi devās krūšutēls. Reload CD Man ar to neatrisinās prob.
Regards Graeme.
Old Janvāris 6, 2008, 16:45
Donors Group

Mēģiniet noteikt mātesplati Make / Model, lejuplādējot Everest Home no download sadaļa šajā vietnē
.
Ar Tiny izbeigs darbību ir maz ticams, jūs gatavojaties atrast daudz palīdzēt, izņemot forum posts citās tīmekļa vietnēs, no ļaudīm ar līdzīgiem jautājumiem.
Tāpat ir iespējams, ka tas ir aparatūras jautājums un nav vadītāja saistīta, bet tas skan kā tas varētu būt ilgs darbs noteiktu, kura.
Reply

Register

Bookmarks