![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój porty USB Tiny na moim laptopie ma popsuło. I can't get on-line, która jest wszystkim, że naprawdę używać laptopa za. Komputer repairman "tak zwane" we wsi szacuje się bafffleing go i nie wie, dlaczego to się dzieje. Not sure if I powinien po prostu kupić nową, natomiast sprzedaż i wrzuć to do pojemnika. Wszelkie pomysły co może być problemem greatly appreciated. Regards Graeme. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zakładając, że jest to XP, przejdź do Menedżera urządzeń i odinstaluj USB Controller (-y) i uruchom ponownie system. XP będzie ponowna je automatycznie podczas ponownego uruchamiania.
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź Mam dobre rozeznanie w Menedżerze urządzeń, ale nie może znaleźć kontrolery USB. Menedżer urządzeń systemu kończy urządzeń nic po tym. Na moje biurko górę XP Mam Universal Serial Bus kontrolera po System urządzeń, ale nie na moim laptopie xp .. Regards Graeme |
|
| |||
| |||
| Brzmi to jak sterowniki chipsetu zostały uszkodzone lub usunięte. Jeśli jest to dość stary laptop, trzeba będzie zainstalować te z oryginalnego dysku, że wraz z laptopa lub szukać ich na stronie producenta. Większość płyt głównych z nowszych chipsetów zwykle podnieś USB / sterowniki z systemu operacyjnego, ale kilka, takie jak chipset Intel wymagają Chipset Software Installation Utility. Opowiedz nam coś więcej na temat Marka / Model / Wiek laptopa i system operacyjny i Specs, jeśli je znasz. |
|
| |||
| |||
| Tiny E3000 DVD-RW, 256 RAM 40GB dysk twardy XP System operacyjny. Jest to 3 yrs old. Kupiłem 5 yr opieki plan Godzina komputerów ale poszedł popiersie. Reload CD mam z nim nie rozwiąże problemu. Regards Graeme. |
|
| |||
| |||
| Spróbuj zidentyfikować płyta Marka / Model, pobierając Everest Start z sekcji download na tej stronie . Z Tiny zlikwidowało działalność, jest mało prawdopodobne, że wyjeżdżasz znaleźć dużo pomocy, innych niż postów na forum innych stron internetowych, od ludzi z podobnymi zagadnieniami. Ponadto, możliwe jest, że jest to kwestia sprzętu, a nie kierowca związane, ale to brzmi jak długo może być ustalenie, który z pracy. |
![]() |
|
| Zakładki |