![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja USB porty na mojom notebooku Tiny prestali pracovať. I can't get on-line, ktorý je všetko, čo som naozaj použiť pre laptop. Počítač opravár 'tzv' v obci odhaduje, že je mu bafffleing a nevie, prečo sa to deje. Nie ste si istí, či som mala len kúpiť novú, kým sú na predaj a hodiť to na bin. Akékoľvek nápady, čo to môže byť veľmi oceňuje. Ide Graeme. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za predpokladu, že je to XP, prejdite na Device Manager a odinštalujte USB Controller (y) a reštartujte systém. XP preinštalujte sa automaticky reštartuje.
| |||
| |||
| Vďaka za odpoveď, som odišla do správcu zariadení, ale nemôže nájsť USB radiče. Správca zariadenia končí systéme nič iného zariadenia po tomto. Na mojom stole top XP jsem Universal Serial Bus radič po systéme prístroje, ale nie na mojom notebooku xp .. Ide Graeme |
|
| |||
| |||
| Znie to ako čipset vodiči majú byť poškodené, alebo zmazané. Ak sa jedná o pomerne starý notebook, budete si musieť nainštalovať z pôvodného týchto diskov, ktoré sa stalo s Laptop alebo hľadať pre nich na internetových stránkach výrobcov. Väčšina novších základných doskách s chipsety zvyčajne vyzvednout USB support / ovládače z operačného systému, ale málo, ako sú tie s chipsety Intel čipset vyžadujú inštaláciu softvéru Utility. Povedzte nám niečo o Značka / Model / Staroba notebooku a operačného systému a Specs, ak ich poznáte. |
|
| |||
| |||
| Tiny E3000 DVD-RW 256 RAM 40GB pevný disk XP operačný systém. Je 3 roky starý. Koupil jsem 5 r starostlivosti plán Čas počítačov, ale šli poprsie. Reload na CD som sa to nebude riešiť problémy. Ide Graeme. |
|
| |||
| |||
| Pokúste sa zistiť doske Značka / Model, stiahnutím Everest Domov zo sekcie na stiahnutie na tejto stránke . S Tiny z odvetvia je to nepravdepodobné, idete nájsť veľa pomoci, okrem fóre na iných internetových stránkach, z ľudí s podobnými problémami. Tiež je možné, že to je hardwarový problém a nie vodič, ale sú to vyzerá, ako by mohla byť dlhá práce, ktoré sa stanovia. |