мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Генерал Хардуаре Цхат

Register

УСБ портови престао радни

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Мар 2008, 08:11
Нови члан групе

Default УСБ портови престао радни

Мој УСБ портова на мој лаптоп тины престали да раде. Не могу добити онлине, који је све што сам стварно користити за лаптоп. Рачунар механичар 'такозвани "у селу рецконс је бафффлеинг њега и не знам зашто се дешава.
Нисте сигурни да ли би требао праведан купити нови а продаје се и баци у корпу. Било који идеја што је проблем мај бити много поштовати. Граеме Регардс.
Old 5. Мар 2008, 08:36
Донаторска Група

Ово је уз претпоставку КСП, идите на Девице Манагер и деинсталирам УСБ контролер (с) и поновно подизање система систем. КСП наново ће их аутоматски поново покренути.
Ако је Уиндоус глитцх / корупције, овај мај флусх ит оут.

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 5. Мар 2008, 15:42
Нови члан групе

Хвала за одговор сам отишао у девице манагер, али не може наћи УСБ контролера. Девице манагер завршава Сыстем девицес ништа друго након овог. На мом столу топ КСП сам Универсал Сериал Бус цонтроллер након Сыстем уређаја, али не и на мој лаптоп ксп .. Регардс Граеме
Old 6. јануар 2008, 04:28
Донаторска Група

То звучи попут цхипсет дривер су постали корумпиран или избрисана.
Ако је ово прилично стара Лаптоп, мораћете да инсталирате овим из оригиналне дискете која је с потрази за лаптоп или их на уеб страници произвођача.

Већина матичним плочама са новијим цхипсетс обично покупити УСБ суппорт / возача из оперативног система, али је неколико, попут оних са Интел цхипсетс захтевају цхипсет Софтуаре Инсталлатион Утилиты.

Реците нам нешто више о Маке / Модел / Старост је лаптоп и оперативни систем Спецификације и, ако их знате.
Old 6. Мар 2008, 14:43
Нови члан групе

Тины Е3000 ДВД-РУ 256 РАМ 40Гб хард диск КСП оперативни систем. То је стара 3 год. Ја купио од 5 год царе план Време компјутере, али они су ишли попрсје. Тхе Релоад ЦД Имам са њом неће решити проб.
Граеме Регардс.
Old 6. јануар 2008, 16:45
Донаторска Група

Покушајте идентификовати матична плоча Маке / Модел, преузимањем Еверест Повратак из доунлоад секција на овим страницама
.
Тины излазак са посла није вероватно ћете наћи пуно помоћи, осим форуму постове на другим сајтовима, од људи са сличним проблемима.
Такође, могуће је да је ово питање, а не хардвер возач сродне, али звучи као да би могао бити дуго одређивању који посао.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Преносна рачунара УСБ Портс не раде ДонныТЕН Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 4 22 март 2009 05:18
Етхернет Цоннецтион - портови на ПЦ не раде Поетицсоул44 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 20 фебруар 2009 05:04
УСБ портова на мобо Асус П5К не ради СпеедРацер ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 2 28 децембар 2008 21:41
УСБ портови не раде исправно Катана Генерал Хардуаре Цхат 10 13. јула 2008 05:52
НЕ УСБ Портс ради на све. аб54666 Генерал Хардуаре Цхат 16 30 децембар 2007 07:54
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц