![]() |
|
| |||
| |||
| Benim Küçük laptopunda My USB çalışma durduruldu. Ben bütün bu gerçekten için dizüstü bilgisayar kullanmak online can't get. Bilgisayar onarımcılarının 'çok' kasabasında denilen ve ona bafffleing nedenle bu oluyor bilmiyor reckons. Ise satışa ve Bin onu atmak eğer ben yeni bir tane satın almak gerekir emin değil. Sorun büyük takdir ne olabilir herhangi bir fikir. Graeme Saygılar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu XP Aygıt Yöneticisi gitmek ve USB Denetleyicisi (lar) ve sistemi yeniden başlatın kaldırmak olduğunu varsayalım. XP otomatik olarak yeniden doğmuş gibi bunları yeniden yüklemek olacaktır.
| |||
| |||
| I cihaz yöneticisi olarak ama gitti USB denetleyicileri bulamıyor Cevabınız için teşekkürler. Aygıt yöneticisi sistem aygıtları, başka bir şey değil bu sonra biter. Masam üst XP Ben Sistemi cihazlar sonra ancak benim laptop XP .. Evrensel Seri Veri Yolu denetleyicisi değil Regards Graeme |
|
| |||
| |||
| Bu yonga seti sürücüleri gibi bozuk olmuş veya silinmiş geliyor. Bu oldukça eski Dizüstü olduğunu, bu Laptop veya üreticiler Websayfası bunları aramak ile birlikte gelen orijinal diskler bu yüklemeniz gerekir. Yeni chipset ile çoğu anakartlar genellikle USB desteği almak / sürücüler İşletim sistemi, ancak bir kaç, bu Intel chipset ile gibi bir Chipset Software Installation Utility gerektirir. Eğer bunları bilmek bizi biraz daha Marka / Model / Yaşı Dizüstü ve İşletim Sistemi ve Özellikler hakkında söyle. |
|
| |||
| |||
| Küçük E3000 DVD-RW 256 RAM 40GB sabit disk XP işletim sistemi. Bu 3 yıl old. Ben Timne bilgisayarların 5 yıl bakım planı aldım ama iflas etti. Bu yeniden yükleme CD i ile sorunları çözmek won't var. Graeme Saygılar. |
|
| |||
| |||
| İndirme bölümü bu sitede Everest Ana indirerek anakartın olun / Modeli tanıtmak için deneyin . Küçük iş size benzer sorunlar ile millet fazla yardım, diğer internet sitelerinde foruma mesaj başka bulmak için gidiyoruz olasılığı's çıkmak ile. Ayrıca, bu bir donanım sorunu ve sürücü ilgili mümkündür, ancak bu uzun bir iş belirleyici olabilir bu sesler hangi. |