менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

USB порти перестали працювати

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 січня 2008, 08:11
Нові члени групи

Default USB порти перестали працювати

Мій USB портів на моєму ноутбуці Tiny перестали працювати. Я не можу вийти в інтернет якому все, що я дійсно будуть використані для ноутбука. Доставка піци "Така звана" в селі вважає це bafffleing його і не знає, чому це відбувається.
Чи не впевнений, що краще просто купити новий в той час як продажі на і кинути в корзину. Будь-яка ідея, що проблема може бути високої оцінки. Regards Graeme.
Old 5 січня 2008, 08:36
Донор групи

Вважаючи це XP, перейдіть в Диспетчер пристроїв і видаліть USB контролер (и) і перезавантажте систему. XP буде перевстановити їх автоматично при перезавантаженні.
Якщо це глюк Windows / з корупцією, то це може Флеш його.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5 січня 2008, 15:42
Нові члени групи

Спасибі за відповідь на це я пішла за допомогою диспетчера пристроїв, але не можуть знайти USB-контролери. Диспетчер пристроїв закінчується Системні пристрої нічого після цього. На моєму столі Top XP я Контроллер універсальної послідовної шиною після влаштування системи, але не на моєму ноутбуці XP .. Regards Грем
Old 6 січня 2008, 04:28
Донор групи

Це звучить як чіпсет драйвера пошкоджений або знищений.
Якщо це досить старий ноутбук, то вам потрібно встановити їх з оригінальних дисків, які прийшли з ноутбуком або шукати їх на сайті виробників.

Більшість материнських плат з новими чіпсетами звичайно забрати Підтримка USB / драйверів з операційної системи, але деякі, такі, як з чіпсетами Intel вимагають установки Chipset Software Utility.

Розкажіть нам більше про Марке / моделі / Вік ноутбука і операційної системи і специфікації, якщо ви їх знаєте.
Old 6 січня 2008, 14:43
Нові члени групи

Tiny E3000 DVD-RW 256 RAM 40Gb жорсткий диск операційною системою XP. Це 3 років. Я купив 5 років план догляду за комп'ютерів часу, але вони збанкрутували. Reload CD я з нею не буде вирішувати проб.
Regards Грем.
Old 6 січня 2008, 16:45
Донор групи

Спробуйте визначити плати Марка / Модель, завантажуючи EVEREST Home завантажити з цього сайту
.
З крихітними виходить з бізнесу навряд чи ви збираєтеся знайти більшу допомогу, ніж інші на форумі і на інших сайтах Інтернету, люди з аналогічними питаннями.
Крім того, цілком можливо, що це є випуск обладнання і драйверів не пов'язані, але це звучить як воно може бути довгим визначення того, яка робота.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ноутбуки Порти USB не працює DonnyTEN Ноутбуки, КПК & Mobiles 4 22 березня 2009 05:18
З'єднання Ethernet - порти на ПК не рабочий Poeticsoul44 Мережа, Модеми & VoIP 1 20 лютого 2009 05:04
Порти USB на системних плат ASUS P5Q не працює Speedracer Процесори, материнські плати RAM & 2 28 грудня 2008 21:41
Порти USB не працює належним чином Катана Генеральний обладнання чат 10 13 липня 2008 05:52
Ні USB портів, що працюють на всіх. ab54666 Генеральний обладнання чат 16 30 грудня 2007 07:54
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.