![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій USB портів на моєму ноутбуці Tiny перестали працювати. Я не можу вийти в інтернет якому все, що я дійсно будуть використані для ноутбука. Доставка піци "Така звана" в селі вважає це bafffleing його і не знає, чому це відбувається. Чи не впевнений, що краще просто купити новий в той час як продажі на і кинути в корзину. Будь-яка ідея, що проблема може бути високої оцінки. Regards Graeme. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вважаючи це XP, перейдіть в Диспетчер пристроїв і видаліть USB контролер (и) і перезавантажте систему. XP буде перевстановити їх автоматично при перезавантаженні.
| |||
| |||
| Спасибі за відповідь на це я пішла за допомогою диспетчера пристроїв, але не можуть знайти USB-контролери. Диспетчер пристроїв закінчується Системні пристрої нічого після цього. На моєму столі Top XP я Контроллер універсальної послідовної шиною після влаштування системи, але не на моєму ноутбуці XP .. Regards Грем |
|
| |||
| |||
| Це звучить як чіпсет драйвера пошкоджений або знищений. Якщо це досить старий ноутбук, то вам потрібно встановити їх з оригінальних дисків, які прийшли з ноутбуком або шукати їх на сайті виробників. Більшість материнських плат з новими чіпсетами звичайно забрати Підтримка USB / драйверів з операційної системи, але деякі, такі, як з чіпсетами Intel вимагають установки Chipset Software Utility. Розкажіть нам більше про Марке / моделі / Вік ноутбука і операційної системи і специфікації, якщо ви їх знаєте. |
|
| |||
| |||
| Tiny E3000 DVD-RW 256 RAM 40Gb жорсткий диск операційною системою XP. Це 3 років. Я купив 5 років план догляду за комп'ютерів часу, але вони збанкрутували. Reload CD я з нею не буде вирішувати проб. Regards Грем. |
|
| |||
| |||
| Спробуйте визначити плати Марка / Модель, завантажуючи EVEREST Home завантажити з цього сайту . З крихітними виходить з бізнесу навряд чи ви збираєтеся знайти більшу допомогу, ніж інші на форумі і на інших сайтах Інтернету, люди з аналогічними питаннями. Крім того, цілком можливо, що це є випуск обладнання і драйверів не пов'язані, але це звучить як воно може бути довгим визначення того, яка робота. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ноутбуки Порти USB не працює | DonnyTEN | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 4 | 22 березня 2009 05:18 |
| З'єднання Ethernet - порти на ПК не рабочий | Poeticsoul44 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 20 лютого 2009 05:04 |
| Порти USB на системних плат ASUS P5Q не працює | Speedracer | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 28 грудня 2008 21:41 |
| Порти USB не працює належним чином | Катана | Генеральний обладнання чат | 10 | 13 липня 2008 05:52 |
| Ні USB портів, що працюють на всіх. | ab54666 | Генеральний обладнання чат | 16 | 30 грудня 2007 07:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |