![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έτσι, IVE έχεις περίπου 10 θύρες USB. 2 για πληκτρολόγιο 2 για την παρακολούθηση 6 για πύργο. Τώρα εδώ είναι που Διαφράγματα μου. Έχω τα περισσότερα από αυτά που μου πύργο πλήρως και σήμερα η ανάγκη χρήσης το πληκτρολόγιο, αλλά όταν αυτά θ βύσμα κάτι σε αυτό που λέει USB δεν έχει αρκετή ενέργεια ή κάτι τέτοιο. Ποιο είναι το νόημα θα είχε τόσα πολλά, εάν δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιούν;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λόγω των διαφορετικών συσκευών αντλήσει διαφορετικά ποσά ενέργειας.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| τριτοβάθμιας watt του PSU καθορίσει ότι το πρόβλημα;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αμφιβάλλω. Το λεωφορείο θα είναι USB εφοδιασμό των χυμών και είναι πιθανόν να επιβαρυνθούν υπερβολικά. Η λύση είναι να αγοράσετε ένα USB hub τροφοδοτείται, όπως και η Belkin, και συνδέστε όλες σας μόνιμα σε περιφερειακά και σπρωξιά κάτω πίσω σας γραφείο ![]() Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι αυτή που συνδέεται με το δίκτυο για την εξουσία. Συνδέστε την θύρα σύνδεσης για το σε μία θύρα του υπολογιστή σας. Με τον τρόπο αυτό, το κέντρο μπορεί να προσφέρει πολύ περισσότερη δύναμη από την μητρική πλακέτα, εποχουμένως εφοδιασμού πιθανότατα μπορεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τα άλλα λιμάνια για την παρακολούθηση / πληκτρολόγιο για πράγματα που σας σύνδεση και στη συνέχεια να αναλάβει και πάλι μακριά.
|
| |||
| |||
| Ok μεγάλη, ήδη παραγγείλει ένα USB hub με 4 της in. Τέλειο. Χάρη Serverguy. Αλλά γιατί να τους φέρει σε τόσα πολλά περιφερειακά ακόμη γρίφους μου.
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX Ω 4gig 800MHz RAM, και ένα Iphone |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Νομίζω ότι το κάνουμε επειδή δεν αναμένουμε από εσάς να τα χρησιμοποιούν όλοι την ίδια στιγμή. Και δεν ξέρει ότι ήδη έχετε ένα πληκτρολόγιο με τα λιμάνια και ενός υπολογιστή με gazillions των λιμένων κ.λπ. Δεν υπάρχει πρόβλημα εάν δεν πληρούνται όλες οι λιμένες έχουν συνδεθεί με δύναμη πεινασμένοι συσκευές. Μπορεί επίσης να επιδεινωθεί εάν έχετε unpowered κόμβου (όπως και του πληκτρολογίου σας) συνδέεται σε μια θύρα στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια πολλές συσκευές έχουν συνδεθεί με το πληκτρολόγιο. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι εξουσίες να είχαν αρχικά να εξαχθεί από μία μόνο υποδοχή USB που συνδέεται με το πληκτρολόγιο να. Η χειρότερη εξουσία πεινασμένοι συσκευές όπως είναι τα πράγματα εξωτερικά DVD drives, Εξωτερικοί Σκληροί Δίσκοι, κάμερες κλπ με τούβλα δεν είναι αρμόδια για αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επιστήσει όλη τους τη δύναμη μέσα από την υποδοχή USB στον υπολογιστή. Χρήσιμα για όταν ταξιδεύετε με την εξουσία, αλλά δεν τόσο μεγάλο όταν θέλετε για όλα αυτά την ίδια στιγμή. Μπορείτε επίσης να είχε εκπλαγεί πόσο τρέχουσα που αντλούν όταν δεν υπάρχουν ακόμη σε λειτουργία (ας το πούμε έτσι). Οι θύρες USB για PC συχνά παραμένει ενεργοποιημένη, ακόμα και όταν το PC είναι off για να κάνει το πρόβλημα χειρότερο.
__________________ serverguy |