![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dakle, Ive je dobio oko 10 USB portova. 2 na tipkovnici 2 na monitoru 6 na kulu. Sada je ono što se ovdje baffles mene. Imam većina mojih kula puna onih koji trebaju i trenutno korištenje tipkovnici, ali kada sam one plug on kaže nešto u ovom USB nema dovoljno snage ili nešto. Što je točka u vlasništvo toliko, ako ne možete ih koristiti?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zbog različitih uređaja privući različite količine energije.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vat je veća PSU popraviti taj problem?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sumnja je. USB sabirnice u kojima bi se sok i vjerojatno biti preopterećen. Rješenje je da kupite powered USB koncentrator, poput one Belkin, i dodatak svim svojim trajnim periferije u njega i gurati ga iza vas desk ![]() Koje su vam potrebne da biste bili sigurni da je to jedan u utikači za struju snage. Priključite uplink port na to u jedan port na računalu. Na taj način, srž može pružiti puno više snage nego onboard matična ploča opskrba vjerojatno možemo. Nakon toga možete još koristiti i drugim lukama na monitor / tipkovnica za stvari koje plug in a zatim otmeš ponovno.
|
| |||
| |||
| Ok veliki, već naručili jedan sa 4 USB koncentrator's in Savršeno. Hvala Serverguy. Ali zašto bi ih na taj način mnogobrojan perifernih dalje zagonetke mene.
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz ram oh, i iphone |
|
| |||
| |||
| Quote:
Mislim da su to učiniti, jer oni ne očekuju da koristite ih sve u isto vrijeme. I oni ne znaju da već imate tipkovnicu s lukama i PC sa gazillions luka itd. Ona je bez problema, osim ako svi priključci su priključeni na struju sa snagom gladna uređaje. On također može doći i gore, ako imate bez pogona koncentrator (npr. tipkovnici) priključen na port na vašem računalu, a zatim su puno uređaji priključeni na struju na tipkovnici. To znači da sve snage morali biti podrijetlom iz samo jedne USB utičnica da utikači na tipkovnici. Najgora vlast gladna uređaji su stvari kao vanjski DVD diskovi, External Hard Drives, web cams etc bez napajanja cigla na njima. To znači da su sve svoje snage povući putem USB utičnicu na računalu. Korisno za kada putuju bez snage, ali ne tako velika kada želite da ih na sve u isto vrijeme. Ti bi se iznenadio koliko su trenutne izvući kada postoji ni uključeno (da tako kažemo). USB portovi na računalu često ostao powered dana čak i kada je računalo isključeno da bi se problem pogoršava.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Imam Br. Power!? | DERYN | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 2 | 11. kolovoz 2009 05:54 |
| Računalo neće Snaga na | ashaiba | General Hardware Chat | 3 | 4. svibanj 2009 10:25 |
| Koliko snage mi treba za moj PC? (PSU)? | Jules M | Cases & Power Supplies | 6 | 21. studeni 2008 09:47 |
| Koliko snage trebam? | crazyguy | Cases & Power Supplies | 19 | 6. listopad 2008 13:48 |
| Bez napajanja | Davegbh | General Hardware Chat | 10 | 29. studeni 2007 06:02 |
| Thread Tools | |
| |