![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tehát, ive got mintegy 10 USB porttal. 2 billentyűzet 2-monitor 6. tornyot. Most itt a mi baffles nekem. Nekem van a legtöbb az én-torony, és jelenleg is teljes körű, a felhasználók a billentyűzet is, de ha dugó valamit azt mondja ez az USB nem volt elég erő, vagy valami ilyesmi. Mi az a pont, amely olyan sok, ha nem használja őket?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mivel a különböző eszközök különböző összegeket felhívni a hatalmat.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nagyobb wattos PSU rögzíti, hogy a probléma?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kétlem. Az USB busz lenne ellátására a gyümölcslé-és valószínűleg túlterheljék. A megoldás az, hogy vegyél egy motoros USB hub, mint a Belkin is, és csatlakoztassa az összes állandó és a perifériák lök le te pult mögött ![]() Be kell, hogy győződjön meg róla, hogy az egyik, hogy a dugók a hálózatról a hatalomért. Csatlakoztassa az uplink port van egy port a számítógépen. Így a hub tud sokkal több energiát, mint a fedélzeti ellátás valószínűleg az alaplap lehet. Ezután még mindig használja a más kikötőkben a monitor / billentyűzet a dolgot, amit dugó, és vigye el újra.
|
| |||
| |||
| Ok nagy, a már megrendelt egy, 4 USB hub's Perfect be. Köszönet Serverguy. De miért teszi őket a sok perifériák még rosták nekem.
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, és egy Iphone |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Azt hiszem, ezt azért, mert nem várom el, hogy használja őket egyidejűleg. És nem tudom, hogy már van billentyűzet a kikötők és a PC-re gazillions kikötők stb Ez nem probléma, ha a portok csatlakoztatva van a hatalom éhes eszközöket. Azt is rosszabbodik, ha van egy unpowered hub (mint a billentyűzet) csatlakoztatható a port a számítógépen, majd a sok készülék bedugva a billentyűzet. Ez azt jelenti, hogy minden hatalom volt eredetileg levonható csak egy USB-aljzat, hogy a billentyűzet és a dugók. A legrosszabb teljesítmény éhes eszközök állnak a dolgok, mint a külső DVD Drives, External Hard Drives, web Kameraképek stb és nem tégla rájuk. Ez azt jelenti, hogy azok minden tőlük telhetőt az USB aljzat a számítógépen. Hasznos, ha utazunk áram nélkül, de nem olyan nagy, ha akarom, hogy minden egyidejűleg. Akkor is meglepett, hogy mennyire aktuális azt felhívni, ha nem is fordult a (hogy úgy mondjam.) Az USB port a PC gyakran maradt kapcsolva, akkor is, ha a számítógép kikapcsolt állapotban van, hogy a probléma még rosszabb.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| I've Got No Power!? | DERYN | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 2 | 11. augusztus 2009 05:54 |
| Számítógép Won't Be | ashaiba | Általános fémáru Chat | 3 | 4. május 2009 10:25 |
| Mennyi erő van szükségem a saját pc? (PSU)? | Jules M | Cases & Power Supplies | 6 | 21. november 2008 09:47 |
| Mennyi erő van szükségem? | crazyguy | Cases & Power Supplies | 19 | 6. október 2008 13:48 |
| Nincs hatásköre | Davegbh | Általános fémáru Chat | 10 | 29. november 2007 06:02 |
| Téma eszközök | |
| |