![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אז, יש ive סביב 10 יציאות USB. 2 על המקלדת 2 לפקח על 6 על המגדל. עכשיו היא כאן מה baffles אותי. יש לי את רוב אלה מגדל מלא וכיום צורך להשתמש המקלדת אלו אך כשאני תוסף זה אומר משהו זה USB אין מספיק כוח או משהו. מהו הטעם שיש כל כך הרבה, אם אתה לא יכול להשתמש בהם?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בגלל התקנים שונים למשוך סכומים שונים של כוח.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גבוה יותר של Watt PSU בעיה לתקן את זה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בספק. אפיק ה-USB יהיה לספק את המיץ והיא כנראה להיות overloaded. הפתרון הוא לקנות Powered לרכזת USB, כמו Belkin אלה, וכן את כל תקע קבע היקפיים אליו, לדחוף אותו מאחוריך שולחן ![]() עליך לוודא כי זהו אחד plugs לתוך mains עבור צריכת חשמל. הכנס את יציאת uplink על אותה יציאה אחת במחשב. בדרך זו, יכול לספק את הרכזת הרבה יותר כוח מאשר את לוח האם onboard כנראה יכול לספק. לאחר מכן, תוכל עדיין להשתמש אחרים לפקח על יציאות / מקלדת עבור דברים שאתה תקע ב ואז לקחת שוב.
|
| |||
| |||
| בסדר גדול, כבר הורה אחד עם 4 USB לרכזת של למערכת מושלם. תודה Serverguy. אבל למה הם שמו אותם על כל כך הרבה היקפיים עדיין Riddles אותי.
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz רם או, ו Iphone |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני חושב שהם עושים את זה כי הם לא מצפים ממך להשתמש בהם, כולם באותו זמן. והם לא יודעים את זה כבר יש לך מקלדת עם יציאות לבין מחשב עם gazillions של יציאות וכו 'הוא לא הבעיה אלא אם כן את כל היציאות הם פקוק עם כוח רעב התקנים. זה יכול לקחת גם יותר גרוע אם יש לך רכזת unpowered (כמו במקלדת) פקוק לתוך הנמל במחשב ולאחר מכן יש הרבה התקנים פקוק אל המקלדת. כלומר, כל הכוח נאלץ במקור להצטיר מ שקע USB אחד בלבד, כי המקלדת plugs ל. הכי גרוע כוח רעב התקנים חיצוניים כמו DVD, כוננים קשיחים חיצוניים, אינטרנט וכו cams ללא כוח לבנים עליהם. זה אומר שהם צריכים לצייר כל שביכולתם באמצעות שקע USB במחשב. שימושי כאשר אתה לנסוע בלי כוח כל כך גדול, אבל לא כאשר אתה רוצה את כולם ב באותו זמן. אתה מעוניין גם להיות מופתע כמה הנוכחית הם לצייר כשיש אפילו לא הדליק (כביכול). על יציאות USB של המחשב לעתים קרובות נשארו מופעל על המחשב, גם כאשר הוא כבוי על מנת להפוך את הבעיה יותר גרוע.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני כבר לא קיבלתי כוח!? | DERYN | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 2 | 11th אוגוסט 2009 05:54 |
| המחשב יופעל לא על צריכת חשמל | ashaiba | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 4th מאי 2009 10:25 |
| כמה כוח האם אני צריך עבור המחשב שלי? (PSU)? | ג 'ולס ז | מקרים & ספקי כוח | 6 | 21st נובמבר 2008 09:47 |
| כמה כוח אני צריך? | crazyguy | מקרים & ספקי כוח | 19 | 6 אוקטובר 2008 13:48 |
| אין כוח | Davegbh | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 29 נובמבר 2007 06:02 |
| שרשרת כלים | |
| |