![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taigi, Ive got maždaug 10 USB. 2 klaviatūros 2 monitorius 6 d. bokštas. Dabar čia yra tai, kas man pertvaras. Aš ir dauguma mano bokšto tie visiškai ir dabar, kuriems reikia naudoti klaviatūros tuos, bet kai aš Plug nors ji sako, kad tai USB neturi pakankamai energijos ar kažką. Kas yra turinčiai tiek daug, jei negalite naudotis jų prasmė?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dėl skirtingų įrenginių pritraukti skirtingo dydžio galia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| daugiau Watt's PSU išspręsti šią problemą?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Abejoju. USB autobusas būtų aprūpinti sulčių ir tikriausiai būtų perkrautos. Sprendimas yra pirkti powered USB koncentratorius, kaip Belkin klubus, ir prijunkite visus Jūsų nuolatinis Peripherals į jį ir Shove it down Jums už parą ![]() Jūs turite įsitikinti, kad jis yra vienas, kad kištukas į elektros energijos tinklo. Plug Uplink prievadu jį į vieną prievadą jūsų kompiuteryje. Tokiu būdu, koncentratorius gali suteikti daug daugiau energijos, nei laive plokštės tiekimo tikriausiai galima. Tada galite toliau naudotis kitomis uostų monitoriaus / klaviatūros, ką jums prijungti ir tada paimti dar kartą.
|
| |||
| |||
| Ok didelis, jau užsakė viena su 4 USB hub's in Perfect. Ačiū Serverguy. Bet kodėl jie juos tiek daug Peripherals dar mįslių mane.
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, ir IPhone |
|
| |||
| |||
| Citata:
Manau, kad jie tai daro, nes jie nesitiki naudoti juos visus vienu metu. Ir jie nežino, kad tu jau su uostų ir su gazillions uostų PC ir tt Tai nėra problema, nebent visi uostai yra prijungtas su galia alkanas prietaisai klaviatūra. Ji taip pat gali gauti dar blogiau, jei turite Be variklio centru (pvz. kompiuterio klaviatūra), prijungtas prie jūsų kompiuterio uostą ir ten yra daug įrenginių prijungti prie klaviatūros. Tai reiškia, kad visa valdžia iš pradžių turėjo būti sudarytas tik iš vieno USB lizdo, kad klaviatūra prie žvakės. Blogiau galia alkanas prietaisų išorinių dalykų, pavyzdžiui, DVD diskai, išoriniai kietieji diskai, internetinės kameros ir tt be elektros plyta ant jų. Tai reiškia, kad jie padaryti visas savo galias per USB lizdą kompiuteryje. Naudinga, kai jūs keliaujate be maitinimo, bet ne toks didelis, jei norite juos visus vienu metu. You'd taip pat stebisi, kiek šiuo metu jie padaryti, kai nėra net įjungtas (taip sakant). USB PC dažnai lieka įjungtas, net jei kompiuteris yra išjungtas, kad problema dar blogiau.
__________________ serverguy |