![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tātad, ive got aptuveni 10 USB ports. 2 on keyboard 2 on kontrolēt 6 par torni. Tagad šeit ir tas, deflektori mani. Man ir lielākā daļa no mana torņa tiem pilnībā un šobrīd nepieciešams izmantot klaviatūra tiem, bet kad es plug kaut ko tā saka, ka tas USB nav pietiekami daudz jaudas, vai kaut ko. Kas ir punkts, kam tik daudz, ja nevar izmantot?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo dažādas ierīces saņem atšķirīgu summu jaudas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| augstākā watt's psu noteikt šo problēmu?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šaubos. USB bus būtu piegādāt sulas un droši vien ir pārslogota. Risinājums ir nopirkt powered USB hub, piemēram, Belkin, dzīvotspēju, un pievienojiet visas Jūsu pastāvīgā perifērijas vērā to un pastumt to uz leju aiz jums galda ![]() Jums ir jāpārliecinās, tas ir viens, ka iespraust jaudas maiņstrāvas tīklam. Plug uplink ports to vienu portu datorā. Tādā veidā, centrs var sniegt daudz vairāk enerģijas nekā borta mātesplati piegāde, iespējams, var. Jūs varat joprojām izmanto citās ostās uz uzraudzīt / keyboard, lai lietas, kas jums spraudni un tad prom atkal.
|
| |||
| |||
| Ok liels, jau ir pasūtījis vienu ar 4 USB HUB's in Perfect. Thanks Serverguy. Bet kāpēc viņi viņus tik daudz perifērijas vēl sieti mani.
__________________ Klēpjdators Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz ram oh, un Iphone |
|
| |||
| |||
| Quote:
Es domāju, ka viņi to dara, jo tie negaida jums izmantot tos visus vienlaicīgi. Un viņi nezina, ka jums jau ir tastatūra ar ostām un dators ar gazillions ostu utt Tā nav problēma, ja visi porti ir plugged in ar varas izsalcis ierīcēm. To var iegūt arī sliktāk, ja Jums ir unpowered centrs (piemēram, tastatūru) pieslēgts portu datorā un tad ir daudz ierīču pieslēgts līdz tastatūru. Tas nozīmē, ka visa jauda bija sākotnēji var izdarīt tikai viena USB ligzda, kas tastatūras sveces līdz. Sliktākajā varas izsalcis ierīces lietām, piemēram, ārējo DVD diski, External Hard Drives, web kameras, utt kam nebija nekādu pilnvaru ķieģeli uz tiem. Tas nozīmē, ka tie ir izdarīt visu iespējamo, izmantojot USB ligzda uz PC. Noder, kad esat ceļojumā bez pilnvarām, bet ne tik liels, ja vēlaties tos visus vienlaicīgi. Jūs arī būsiet pārsteigti, cik daudz pašreizējais tās izstrādā, ja ne pat ieslēgt (tā runāt). USB porti uz datoru bieži palika powered par pat tad, ja dators ir izslēgts, lai problēmu sliktāk.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |