![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Więc ive dostał około 10 portów USB. 2 na klawiaturze 2 w sprawie monitorowania 6 na wieży. Teraz jest co Deflektory mnie. Mam większość mojej wieży, a obecnie pełni te potrzeby wykorzystania klawiatury, ale kiedy podłączam to mówi coś w tym USB, nie ma wystarczającej mocy albo coś. Co to jest punkt w posiadanie tak wielu, jeśli nie można z nich korzystać?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ponieważ różne urządzenia wyciągnąć różne ilości energii.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wyższe watt PSU's naprawić ten problem?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wątpię. Magistrali USB byłoby dostarczanie soku i jest prawdopodobnie przeciążenia. Rozwiązaniem jest zakup zasilany koncentrator USB, jak Belkin, i podłączyć wszystkie urządzenia peryferyjne do stałego i wpakować go za tobą biurko ![]() Musisz upewnić się, że jest to jeden zapłonowe do sieci dla elektrowni. Podłącz do portu uplink na niej do jednego portu w komputerze. W ten sposób, koncentratora może dostarczyć znacznie więcej energii niż na pokładzie płyty głównej dostaw prawdopodobnie możliwe. Następnie można korzystać z innych portów na monitorze / klawiatury dla rzeczy, które można podłączyć, a następnie ponownie zabrać.
|
| |||
| |||
| Ok wielkie, już zamówić jeden z 4 koncentrator USB znajduje Perfect. Dzięki Serverguy. Ale dlaczego je na tak wiele zagadek peryferyjne nadal mnie.
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Procesor Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, i Iphone |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Myślę, że oni to robią, ponieważ nie można oczekiwać, aby wykorzystać je wszystkie w tym samym czasie. A oni nie wiedzą, że masz już klawiatury z portami a komputerem z gazillions portów itd. Nie ma problemu, chyba, że wszystkie porty są podłączone urządzenia o mocy głodny. Może również ulec pogorszeniu, jeżeli masz unpowered koncentratora (np. klawiatury) podłączony do portu w komputerze, a następnie mają wiele urządzeń podłączone do klawiatury. To oznacza, że wszystkie uprawnienia do pierwotnie miał być tylko jednym z gniazda USB, że klawiatura wtyczki do. Najgorsze moc głodny urządzeń zewnętrznych takich jak DVD, zewnętrzne dyski twarde, kamery internetowe itp. bez zasilania cegły na nich. To znaczy, że musiała wyciągnąć wszelkie swoje uprawnienia za pośrednictwem gniazda USB w komputerze. Przydatne w podróży, kiedy jesteś bez uprawnień, ale nie tak wielkie, gdy chcesz je wszystkie w tym samym czasie. Możesz być także zaskoczeni, jak wiele obecnych one czerpać kiedy nawet nie włączona (tak mówić). Do portów USB w komputerze często pozostawał włączony nawet, gdy komputer jest wyłączony, aby problem gorzej.
__________________ serverguy |