![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Takže IVE dostali okolo 10 USB portov.
2 na klávesnici 2 na monitore 6 na vežu. Teraz je tu to, čo ma mate. Som väčšina mojich veže sú úplné a v súčasnosti potrebujú využiť klávesnice, ale ty, keď som plug niečo hovorí, že tento USB nemá dostatok sily, alebo tak niečo. Aký je cieľ s toľkými keď nie je možné použiť?
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vzhľadom k tomu, že rôzne zariadenia čerpať rôzne množstvo energie.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
vyššia watt PSU opraviť, že to problém?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pochybuji. USB zbernice by dodávajú šťavu a je pravdepodobne preťažená.
Riešením je kúpiť napájaný USB hub, ako sú tie, Belkin a plug všetky vaše trvalé periférie do neho strčit, a to za vami desk ![]() Musíte sa uistiť, že je jedno, že do sieťovej zásuvky pre napájanie. Zapojte uplink port, na to do jedného portu počítača. Týmto spôsobom náboja môže poskytnúť oveľa viac energie ako na palubnej doske dodávok zrejme môže. Potom môžete ešte využiť iné porty na monitore / klávesnicu pre veci, ktoré vás plug in a potom odoberú znova.
|
|
|||
|
|||
|
No skvelé, už objednal jeden s USB rozbočovač pre 4 palce Perfektné. Vďaka Serverguy.
Ale prečo si obliekla toľkých periferií stále rešiet mě.
|
|||
|
|||
|
Citácia:
Myslím, že to robia, pretože sa neočakávajú môžete použiť všetky naraz. Oni nevedia, že už máte klávesnicu s prístavmi a PC s gazillions prístavov atď Nie je problém, ak všetky porty pripojiť sa moc hlad zariadenia. Tiež môže zhoršiť, ak máte bezmotorové húb (napr. klávesnice) zapojený do portu v počítači a potom si hodně zariadenia zapojené do klávesnice. To znamená, že všetka moc sa pôvodne mal byť len jedným z USB zásuvky, že klávesnica sa do zásuvky. Najhoršie moc hlad zariadenia sú veci ako externý DVD disky, externé pevné disky, webové kamery atď bez napájania tehla na nich. To znamená, že majú k tomu všetky svoje sily cez USB zásuvku na PC. Užitočné, ak ste na cestách bez napätia, ale nie tak veľké, keď ich chcete mať všetky súčasne. Tiež by ste sa divila, ako moc aktuálne, ktoré získavajú, keď tam nie je ani zapnuté (tak hovoriť). USB porty na PC často zostal zapnutý, aj keď je počítač vypnúť, aby sa problém horšie.