![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дакле, Иве је добио око 10 УСБ портова. 2 на тастатури 2 на монитору 6 на кулу. Сада је оно што се овде баффлес мене. Имам већина мојих кула пуна оних који требају и тренутно коришћење тастатури, али када сам оне плуг он каже нешто у овом УСБ нема довољно снаге или нешто. Шта је тачка у власништво толико, ако не можете да их користите?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Због различитих уређаја привући различите количине енергије.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ВАТ је већа псу поправити тај проблем?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сумња је. УСБ магистрале у којима би се сок и вероватно бити преоптерећен. Решење је да купите поуеред УСБ вори, попут оне Белкин, и додатак свим својим трајним периферије у њега и гурати га иза вас деск ![]() Које су вам потребне да бисте били сигурни да је то један у утикачи за струју снаге. Прикључите уплинк порт на то у један порт на рачунару. На тај начин, срж може пружити пуно више снаге него онбоард матична плоча снабдевање вероватно можемо. Након тога можете још користити и другим лукама на монитор / тастатура за ствари које плуг ин а затим отмеш поново.
|
| |||
| |||
| Ок велики, већ наручио један са 4 УСБ вори'с ин Савршено. Хвала Сервергуы. Али зашто би их на тај начин многобројан периферних даље загонетке мене.
__________________ Лаптоп Алиенуаре Ареа-51 М15кс: Интел ® Цоре ™ 2 Дуо Т9300 8800М ГТКС 4гиг 800мхз рам ох, и ипхоне |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Мислим да су то учинити, јер они не очекују да користите их све у исто време. И они не знају да већ имате тастатуру са лукама и ПЦ са газиллионс лука итд Она је без проблема, осим ако сви портови су прикључени на струју са снагом гладна уређаје. Он такође може доћи и горе, ако имате без погона вори (нпр. тастатури) прикључен на порт на вашем рачунару, а затим су пуно уређаји прикључени на струју на тастатури. То значи да све снаге морали бити поријеклом из само једне УСБ утичница да утикачи на тастатури. Најгора власт гладна уређаји су ствари као спољни ДВД дискови, Екстернал Хард Дривес, уеб цамс етц без напајања цигла на њима. То значи да су све своје снаге повући путем УСБ утичницу на рачунару. Корисно за када путују без снаге, али не тако велика када желите да их на све у исто време. Ти би се изненадио колико су тренутне извући када постоји ни укључено (да тако кажемо). УСБ портови на рачунару често остао поуеред дана чак и када је рачунар искључено да би се проблем погоршава.
__________________ сервергуы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Имам Бр Поуер!? | ДЕРЫН | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 11 аугуст 2009 05:54 |
| Рачунар неће Снага на | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 4 мај 2009 10:25 |
| Колико снаге ми треба за мој ПЦ? (Псу)? | Јулес М | Цасес & Поуер Супплиес | 6 | 21 новембар 2008 09:47 |
| Колико снаге требам? | цразыгуы | Цасес & Поуер Супплиес | 19 | 6 октобар 2008 13:48 |
| Без напајања | Давегбх | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 29 новембар 2007 06:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |